Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора - предрешен мач? Смазващо предимство за единия

16 юни 2022, 07:00 часа
Реклама

Най-популярният български боксьор Кубрат Пулев отново ще зарадва привържениците на този спорт в нашата страна, тъй като ще имат възможността отново да го видят на ринга само месеци след последния му успех. Това бе потвърдено и официално, след като стана ясно, че на 9-и срещу 10-и юли българско време ще се бие с Дерек Чисора.

Ясно е къде ще се състои очаквания с голям интерес сблъсък. Английската столица Лондон ще го приеме, и по-конкретно популярната спортна "О2 Арена". Не е официално ясно за какво ще спорят двамата, но се предполага, че залогът ще е интерконтиненталната/интернационалната титла.

Кубрат Пулев е големият фаворит срещу Дерек Чисора

Фаворит на анализатори, специалисти и букмейкъри е 41-годишният софиянец. Коефициентът на efbet за успех в полза на Кобрата е 1,48. Въпреки това неговият 38-годишен съперник далеч не е за подценяване и неслучайно битката бе кръстена със зрелищното наименование "Тотална касапница".

Припомняме, че всъщност двамата боксьори вече са се срещали на професионалния ринг. Това се случи преди няколко години, когато през 2016 година Пулев победи своя опонент, но, забележете, по точки след изиграването на всички 12 рунда, въпреки че на Пулев му се искаше да нокаутира съперника си.

Може ли Дерек Чисора този път да изненада неприятно Кубрат Пулев?

Тогава българинът доминираше и не остави много шансове на Чисора, но трябва да бъде също толкова внимателен и при тази им среща, ако иска отново да постигне успех. Коефициентът на efbet пък за победа в полза на Дерек Чисора е 2,70.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени. Още повече, че до срещата остава близо месец.

Кристиян Иванов
Кристиян Иванов Отговорен редактор
Новините днес