Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вижте къде на 10.03.2023 г. ще има планирани прекъсвания на тока в София

09 март 2023, 18:01 часа
Реклама

От "Електроразпределителни мрежи Запад" съобщават, че утре ще има планирани прекъсвания на тока в София. Засегнатите квартали в София са:

Част от КВ. МОДЕРНО ПРЕДГРАДИЕ, Част от ЖК.ДРУЖБА 1, Част от ЖК.ДРУЖБА 2, Част от КРАСНО СЕЛО ЦЕНТЪР, Част от ЖК.ЛОЗЕНЕЦ, Част от ЖК.ОВЧА КУПЕЛ І, Част от БИСТРИЦА, ОБЩ. СТОЛИЧНА, Част от ДОЛНИ ПАСАРЕЛ, Част от ЖК.ХАДЖИ ДИМИТЪР, Част от ЖК.ГЕО МИЛЕВ, Част от ЦЕНТЪР - СОФИЯ ОБЩ.СРЕДЕЦ, Част от СТУДЕНТСКИ ГРАД, Част от ЦЕНТЪР - СОФИЯ ОБЩ. ТРИАДИЦА.

В части от изброените населените места/райони предстоят планирани дейности за развитие на електроразпределителната мрежа. Те са съпроводени с изключвания на електрозахранването.

Възможно е посочените планирани прекъсвания да бъдат съпътствани с кратковременни оперативни превключвания, като дружеството се стреми да ги провежда през нощта, когато се засягат най-малък брой активни потребители. Оперативните превключвания са свързани с промяна на схемата на захранване и се провеждат с цел опазване живота и здравето на служителите. Поради особеностите на електроразпределителната мрежа се провеждат и оперативни превключвания, които не са обвързани с графиците за планирани изключвания. Забележка: Обявените прекъсвания се отнасят не за целите посочени райони, а за части от тях. Информация дали конкретен адрес попада в обсега на планираните прекъсвания и продължителността им може да се намери на адрес: Справка за аварии и планирани ремонти ermzapad.bg след въвеждане на клиентски номер.

 

 

 

 

Пламен Иванов
Пламен Иванов Отговорен редактор
Новините днес