Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

tbi bank добави регулярно захранване към гъвкавата спестовна сметка “Касичка”

21 октомври 2024, 15:07 часа • 299 прочитания

За допълнително удобство на своите клиенти, tbi bank добави възможност за автоматично заделяне на пари в гъвкавата спестовна сметка „Касичка”. Единствената по рода си функция на българския пазар може да се използва на дневна или месечна база.

Например, ако човек получава заплатата си по сметка в tbi bank до 30-то число на месеца, той вече може лесно да зададе определена сума, която автоматично да се превежда в неговата „Касичка” в началото на всеки следващ месец. Клиентите могат да активират регулярно захранване и на дневна база – един или повече лева да се превеждат автоматично към „Касичка” всекидневно. Всичко това прави спестяванията по-удобни и ефективни, помагайки хората да изградят спестовни навици за посрещане на нуждите или за постигане на целите – от мечтана ваканция или необходим ремонт на дома, до по-малки разходи за нова технологична джаджа или просто „пари за „черни дни“.

„Касичка” е уникална за българския пазар и с водещата годишна лихва от 1.0%, която клиентите получават, като същевременно запазват пълен достъп до своите спестявания по всяко време. Чрез приложението на tbi bank всеки може да създаде до пет „Касички“ за различни спестовни цели, да ги озаглави както пожелае и да зададе крайна цел (дата и нужна сума). Всяка една Касичка носи доходност от 1.0% на година за суми до 50 хил. лева или 25 хил. евро. Клиентите могат да „счупят“ Касичка по всяко време или просто да изтеглят част от спестеното – само с един клик в приложението заделените пари мигновено се прехвърлят по разплащателната сметка към карта neon.

„Постоянно подобряваме мобилното ни приложение не само за да дадем на клиентите още по-добри функционалности и оферти, но и за да ги подкрепим в изграждането на спестовни навици. Това е много важно за техния личен и семеен живот. Новата функционалност за регулярно захранване на спестовната сметка „Касичка“ предоставя на нашите клиенти още повече удобство, постоянство и финансова сигурност за бъдещето “, казва Лукас Турса, изпълнителен директор, tbi bank.

Наред с това, банката продължава да предлага сред най-добрите лихви по депозити на българския пазар (до 3,5%). Спестовна сметка „Касичка“ пък се отличава с повече гъвкавост от традиционните срочни депозити, тъй като средствата се олихвяват дори при довнaсяне или теглене. Всички спестовни продукти на tbi bank са без такси за откриване и закриване, както безплатният пакет за ежедневно банкиране с разплащателна сметка и карта neon.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес