Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Уникален младежки фестивал ще се проведе през следващите два дни в Каварна

11 юни 2016, 18:31 часа • 486 прочитания

Уникален младежки фестивал ще се проведе през следващите два дни в Каварна. Това съобщи в предаването „Метроном” на Радио „Фокус” – Варна Нина Ставрева, кмет на Община Каварна. „Днес и утре, 24 часа нонстоп музика, графити, уъркшоп в уникален младежки фестивал в Каварна.

Това е първи по рода си фестивал в нашия град, който съчетава в себе си невидимата връзка между музиката, спорта и изкуството. Основната цел, която сме си поставили, е да пробудим духа на младите и да създадем цунами от позитивна енергия на едно от най-магическите места в България- централният плаж в Каварна. Усмивките, настроението и танцуващите обувки са задължителни”, отбеляза кметът Нина Ставрева.

Тя допълни, че в рамките на фестивала гостите ще имат възможност да наблюдават една от най-добрите музикални системи – „Funktion One”, а на сцената ще се изявят над 20 от най-добрите DJ-и на Балканите. Цялата стена на централния плаж в Каварна ще е „домакин” на графити – майстори от цялата страна. Адреналинът ще бъде вдигнат до небето с екстремен еърбег за водни скокове, мини-рампа за скейт, огнено шоу и открити спортни демонстрации. Ще има изпълнение на „Тъпани и гайди”, за доброто настроение на феста ще се погрижи невероятният „Цирк де ла Люлин”.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес