Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които не могат да живеят, без да изневерят

11 ноември 2021, 17:53 часа

Пет зодии не могат да си представят живота си, без да изневерят. Ето кои са те.

1-во място - Везни

Везните не мечтаят за подпис в гражданското и активно подкрепят отворените връзки.

Ако все пак минат под венчило, не се надявайте, че ще успеете да ги превърнете в примерни съпруги или съпрузи.

Ежедневната рутина тласка Везните към търсене на нови приключения. Те разполагат с впечатляващ списък от тайни почитатели. 

2-ро място - Лъв

Лъвът искрено вярва, че за него няма забранени неща. Той приема предаността на сродната си душа като досадна реликва от миналото.

Този знак е свикнал да задоволява желанията си и да не се отказва от нищо. Ако душата му поиска нови любовни приключения, семейните задължения няма да го спрат.

В случай, че партньорът му си позволи да го обвини, Лъвът ще приеме това за натиск и манипулация.

3-то място - Риби

Рибите се страхуват от раздяла. Дори и връзката се превърне в тежест за тях и да не им носи радост, те няма да имат достатъчно сили да поискат от партньора си да се разделят.

За Рибите е по-лесно да имат паралелна тайна връзка, отколкото да поемат ангажименти. Дори и да се кълнат във вечна вярност и да поискат прошка на колене, те бързо забравят за обещанията си, когато на хоризонта се появи нов обект на тяхното внимание.

4-то място - Водолей

Стабилността е твърде скучна за този знак. Той живее с емоции и чувства. Когато връзката загуби страстта си, Стрелецът насочва вниманието си към други потенциални партньори.

Той дори би си позволил да си уговори среща в работно време. Изневярата му не означава, че е престанал да обича сродната си душа. За него това е начин да избяга от скуката и рутината.

5-о място - Близнаци

Близнаците не харесват връзки, в които всичко е предсказуемо. Те се нуждаят постоянно от адреналин и страст.

Липсата на емоции принуждава представителите на този знак да ги потърсят встрани.

Независимо от това какво ще направи партньорът на Близнаците, за да си върне вниманието им, те няма да успеят да устоят на изкушенията около тях.

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес