Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които изобщо не се разбират

22 октомври 2022, 21:29 часа

Не може да се разбираме с всички около нас. Може би не харесвате хора, които са много откровени. Или не можете да понасяте човек, който непрекъснато клюкарства за другите. Но какъвто и да е вашият случай, ако се борите да се разбирате с някого от социалния си кръг, има голям шанс това да има нещо общо с астрологията. Това са двойките зодии, които въпреки усилията си, не стигат до разбирателство.

5-те нахакани зодии, които винаги печелят споровете

Кои зодии не се разбират?

Овен и Рак

Амбициозни, дръзки и емоционални, Овен и Рак имат много повече общо, отколкото изглежда на пръв поглед. Тези знаци са едновременно емоционални и чувствителни. Овните са известни със своя смел характер, което може да ги направи импулсивни.

От друга страна, Раците са известни със своята емпатия и чувствителност. Овенът ще намери емоционалния подход на Рака към ситуациите за досаден, докато Ракът ще се обиди на директния подход на Овена.

Близките приятелства между тези два знака са редки, тъй като техните прилики могат бързо да се превърнат в непреодолими различия.

Телец и Стрелец

Тези зодии имат напълно противоположни лични ценности, така че не е изненада, че попадат в тази класация. Ако обаче има нещо общо между Стрелец и Телец, това е любовта към хубавия живот и забавленията. Но това е единственото, за което са на една вълна.

Телците не обичат да излизат извън зоните си на комфорт, а Стрелците не обичат да бъдат потопени в рутината. Те просто не могат да се срещнат по средата.

Какво дразни тези ЗОДИИ в спор

Дева и Близнаци

Въпреки че и двата знака се управляват от Меркурий – планетата на комуникацията – Дева и Близнаци изглежда не могат да намерят общ език. Девата е силна, но мълчалива, докато Близнаците са известни със своя остър ум и хумор. Близнаците са общителни, докато Девата предпочита да поддържа тесен кръг от приятели. Дори и най-гъвкавата Дева бързо ще се разочарова от Близнаците и тяхната постоянна нужда да променят мнението си десетина пъти, преди да вземат окончателно решение.

Лъв и Риби

Лъв и Риби са два знака, които трябва да бъдат приятели, но не им се получава в дългосрочен план. Въображението на Рибите може да послужи като истинско вдъхновение за Лъва. Но нуждата на Лъва да открадне цялото внимание, ще подразни Рака.

Неконфликтното отношение на Рибите няма да се хареса на директния комуникатор - Лъва.

Сашка Христова
Сашка Христова Отговорен редактор
Новините днес