Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Защо маникюрът „Богато момиче“ се превърна в тенденция и как да го повторим?

14 февруари 2023, 20:44 часа

Съдейки само по едно име на модната тенденция в изкуството на ноктите, лесно е да се досетите, че маникюрът „Богато момиче“ не само изглежда естетически приятен и стилен, но и дава увереност на собственика си. Освен това такъв маникюр е универсален и подходящ за всяко събитие. Така че защо да не го повторим.

Маникюр "Богато момиче", как да повторите модната тенденция

Сега има много различни тенденции в изкуството на ноктите, всички те са необичайни и различни един от друг. Напоследък маникюрът „Богато момиче“ придоби популярност. В него няма допълнителни декоративни елементи и кристали, а само обикновен телесен лак. Но само да го поставите на ноктите си не е достатъчно.

Никога не си правете такъв маникюр, ако сте жена със стил

Преди да ги лакира, маникюристката внимателно подготвя ноктите продължително време. Първо се нанася средство за премахване, след което се отделя време на допълнително почистване на кутикулата, за да се почисти нокътят.

След това маникюристката с пилата придава на ноктите подходящата форма. По принцип това е мек квадрат. В никакъв случай ноктите не трябва да са много дълги или, обратно, твърде къси. Ефектът на леко израснали нокти е идеален за новата тенденция.

Каква е особеността на модерния маникюр „Богато момиче“?

След като ноктите ви са готови за лакиране, вие сте готови да започнете да избирате своя цвят. Нужни са ви нуд и леко безцветни тонове. Важно е да нанесете лак на 2 слоя, за да създадете необходимата плътност върху нокътната плоча.

Как да разберете дали салонът за маникюр е с добра хигиена?

Основната характеристика на модерния маникюр през 2023 г. е, че ноктите трябва да бъдат не само много гладки, но и с лек блясък. Гланцовият ефект придава спретнатост на маникюра, освен това е трудно да не се забележи. Добре поддържаните нокти винаги изглеждат стилни.

Холивудският майстор на ноктите Том Бачик уверява, че истинският фен на такъв маникюр е популярният модел и съпругата на Бруклин Бекъм Никола Пелц. Освен това знаменитости като Селена Гомес, Дженифър Лопес и други холивудски красавици често избират популярна тенденция.

Според майстора, когато избирате цвят, препоръчително е да изберете бежови нюанси. Предимството им е, че ако лакът постепенно започне да се изтрива от ноктите, това ще бъде почти незабележимо. Също така е важно да надграждате вашия цветотип. В екстремни случаи вашият майстор ще ви помогне да изберете идеалния цвят за маникюр „богато момиче“.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес