Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Защо една кърпа, донесена като подарък, може да навреди?

30 август 2023, 21:22 часа

Хавлиената кърпа е евтин и необходим подарък в домакинството, както много хора смятат. Вярно е, че преди да го изберете, най-добре е да разберете дали човекът, на когото искате да го дадете, споделя вашите възгледи. В крайна сметка, ако къщата вярва в поличби, тогава такъв подарък може по-скоро да обиди стопанина, отколкото да го зарадва.

Пожелание за смърт

Преди векове ленените кърпи са били използвани за погребални церемонии, спускайки ковчега в земята. В къщата на покойника кърпата се закачала на прозореца и след това се завързвала на вратата. Оттогава се смята, че такъв подарък може да привлече отрицателна енергия и болести в къщата.

Бял цвят

Обикновено всеки харесва този цвят и той подхожда на всеки интериор в апартамента. Но ако се вярва на поверията, тогава той може да привлече различни проблеми в къщата и дори провали в любовта. Изберете кафе и кремави нюанси, за да избегнете подобни проблеми.

Четири невероятни идеи за подарък за родените през юни

Свещени значения

Дори една кърпа може да абсорбира енергията на собственика. Много е важно по време на дарението опаковката да не е повредена, а самият продукт да не е докосван от непознати. Обърнете внимание на шарките и символите върху тъканта, те могат да имат специално значение.

За да избегнете проблеми, изберете плътни цветове и придружете с добри мисли като подарък. Кухненските кърпи също не са напълно безвреден подарък: има поверие, че те могат да донесат финансови проблеми в къщата.

Бебешки кърпи

Когато избирате подарък за изписване, също трябва да помислите дали би било подходящо да подарите кърпа на новороденото. Смята се, че предметът на личната хигиена трябва да бъде избран от самата майка, защото тя знае по-добре какво подхожда на бебето. И ако детето започне да се дразни след появата на дарения предмет в къщата, тогава родителите може дори да решат, че сте урочасали детето им.

Кой е най-добрият подарък при ходене на гости?

Какво да направите с дарената кърпа?

·       Преди да я приемете, протегнете с монета, за да не ви я дават ей така, а уж я „купувате“ на символична цена.

·       Ако няма монета, опитайте се да почерпите човека, който ви я дава с нещо, например торта или чаша вино, най-важното е да се получи обмен на енергия.

·       Също така, в момента на приемане на подаръка, вземете го с дясната си ръка и мислено повторете.

Знаците се сбъдват за тези, които силно вярват в тях, следователно, ако все още се съмнявате в добрите намерения на човека, опитайте се да извършите очистваща церемония.

Така ще дарите подаръка с енергията си и той вече няма да може да навреди на къщата.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес