Всяка зодия има ЦВЯТ на душата си, проверете кой е вашият

29790
Всяка зодия има ЦВЯТ на душата си, проверете кой е вашият
Снимка: Activedia / Pixabay

Знаете ли, че всеки човек има аура около себе си. Това езотерично понятие е енергийното поле на всеки. То има различен цвят според качествата на самия човек. Изобразява се като кръг около човека в различен нюанс. Цветът зависи от характера на човека. Астрологията обаче също оказва влияние. Ето защо можем да кажем какъв цвят е вашата аура според вашия зодиакален знак.

Овен – имате оранжева аура, защото живеете живота си пълноценно, вие сте лидер, човек със силна енергия и безспорни качества.

Телец – вашата аура е жълта. Вие сте човек, който се вълнува от бъдещето си. Живее с лекота и вдъхновение. Позитивна личност.

Близнаци – имате розова аура, защото сте комуникативна, лъчезарна и чувствителна личност.

Можем ли да предчувстваме събитията?

Случвало ли ви се е да си помислите за някого и в същото време същият този човек да се появи? Въз основа на опити, проведени от 26 изсл...

Рак – вашата аура е в син цвят, защото ще със силна интуиция. Раздавате се за хората, много щедри и грижовни хора. Умни, интелигентни, креативни личности.

Лъв – кафява е вашата аура, защото трудно пускате миналото да си отиде. Изпитвате трудност да продължите напред. Силни сте, но понякога се оставяте на емоции да ви завладеят.

Дева – вашата аура е червена. Вие сте силен и независим човек, напълно удовлетворен от своята компания. Справя се с живота си, целеустремени и амбициозни.

Везни – аурата ви е бяла, защото умеете да се балансирате. Духовна личност със силна вяра, която живее живота си балансирано, с мир и хармония в душата си.

Скорпион – аурата ви е сива, защото сте цинични понякога. Трудно се доверявате на хората и подхождате с подозрителност. Трудно разкривате емоциите си.

Доказаха съществуването на аурата

Японски изследователи от Токийския университет доказаха съществуването на аурата. С помощта на високочувствителна камера те са регистри...

Стрелец – аурата ви е в черен цвят, защото задържате злоба и ненавист в себе си и това ви носи негативни емоции. Трудно се освобождавате от тези емоции.

Козирог – вашата аура е зелена, имате силна връзка с природата, чувства се добре насред зеленина и земя. Твърдо стъпили на земята хора, които обичат да помагат на другите. Традиционалисти, които работят усилено за постигане на материална стабилност.

Водолей – вашата аура с цветовете на дъгата, защото сте цветни и жизнерадостни личности. Творческа натура, която притежава лечителски способности.

Риби – вашата аура е в лилав цвят. Вие имате визия за живота си. Мечтатели сте, чувствителни и креативни. Не обичате промените, любвеобилни и грижовни личности.

След като вече знаете какъв е цветът на вашата аура, може да разберете малко повече за себе си, за своите качества и недостатъци. Може да развиете енергийното си поле, да се зареди с положителна енергия и да изчистите негативните емоции. Работете и станете по-добрата версия на самите себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вечерен виц: Пациент към доктора

Много силна молитва за благодат и здраве на семейството

10 ясни знака, че сте в токсични отношения

5 ясни сигнала, които Вселената изпраща, когато пред вас идват предизвикателства

Научете най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 1 - 7 юли 2024

Виц на деня: Докторе

Виц за добро утро: Лекар към пациентка

Писмо от съдбата до теб...

Стихотворение на деня, 30 юни, от Петя Дубарова

Любовен съвет за всяка зодия за 30 юни 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com