Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Внимавайте с тях: това са най-лошите черти при зодиите за мъже

06 октомври 2022, 22:33 часа

Всяка зодия има както специфични качества, така и недостатъци. Съществуват жестове и отношения, които могат да се разглеждат като най-големият недостатък на мъжа от всяка зодия!

Овен.

Дефектът на мъжете-Овни може да се обобщи в една типична черта: тяхното нетърпение. Мъжът-Овен се озлобява най-много, защото не е получил нещо, което е искал, или защото не знае как да се справи с трудна ситуация. Нужно е търпение, за да понесете раздразнението му! Определено лоша зодия за мъж.

Телец.

Телецът винаги търси лукса и удоволствията в живота. Това отношение, въпреки че може да бъде положително и приятно качество, се превръща в недостатък, когато се преувеличава. В такива моменти мъжът-Телец се показва като истински материалист, който се грижи много повече за вещите, отколкото за хората.

Близнаци.

Типичната двойственост на Близнаците може да бъде и най-големият недостатък на мъжа от тази зодия. Ако не се контролира, Близнакът е в различно състояние на ума във всеки следващ момент. Това може да създаде впечатлението, че е ненадежден, което прави връзките и партньорствата с него доста трудни.

Тези зодии ще ви изненадат със своята СТРАСТ

Рак.

Мъжът-Рак обикновено е чувствителен и романтичен, което е интересна характеристика - но когато прекалява, започва да притеснява хората около себе си. Нещо по-лошо: той може да започне емоционално изнудване, опитвайки се да обвинява другите за нещо, към което те нямат отношение.

Лъв.

Всеки знае, че Лъвът е роден, за да блести. Проблем възниква, когато той иска да привлече твърде много внимание върху себе си, без да се съобразява с чувствата на другите. Именно в такива моменти мъжът-Лъв разкрива своята най-егоцентрична и егоистична страна.

Дева.

Перфекционизмът и методичността на Девата пораждат най-големия недостатък на представителя на зодията: твърдостта му към другите. Когато мъжът-Дева стане прекалено критичен и не толерира малките грешки на хората около себе си, той не вижда, че създава неудобства за всички. Много лоша зодия за мъж!

Везни.

Най-големият недостатък на мъжа-Везна се поражда от доброто му желание да угоди на всички. Той обаче не осъзнава, че от време на време трябва да вземе страна. Неговата прекомерна нерешителност в крайна сметка кара хората да го смятат за ненадежден, което възпрепятства връзките му.

Скорпион.

Мъжът Скорпион е много сигурен в себе си и в своето мнение за другите. Това обаче може да го направи непримирим или дори несправедлив. Когато не иска да види гледната точка на другия и не приема, че хората могат да се променят или учат, Скорпионът в крайна сметка отблъсква тези, които му желаят доброто.

Стрелец.

Въпреки спокойния си вид, Стрелците имат и не толкова положителна страна, а именно: мислят само за себе си. Те не вземат под внимание чувствата на околните и решават винаги да следват собствените си желания, дори ако така пречат на другите хора. Най-лошата зодия за мъж!

От кои мъже трябва да се пазите според зодията

Козирог.

Козирогът се смята за много отговорен и всеотдаен, но понякога тази гледна точка го кара да мисли, че е по-добър от останалите. Най-големият му недостатък е да не взема предвид усилията на другите, смятайки, че само той знае как да постъпва правилно.

Водолей.

Винаги в търсене на новостите, Водолеят цени хората, които са в крак с актуалните тенденции в живота. Но това се превръща в недостатък, ако доминира в живота му. Тогава мъжът-Водолей започва да смята хората за скучни и смята, че никой не разбира неговия стил. Това само отблъсква тези, които наистина го харесват.

Риби.

Рибите са много дружелюбни и винаги се опитват да помагат. Но мъжът-Риба не осъзнава, е, че понякога, колкото и добри да са намеренията му, той всъщност губи връзка с хората, тъй като прекарва много повече време в своя въображаем свят, отколкото в общуване с околните.

Любомир Атанасов
Любомир Атанасов Отговорен редактор
Новините днес