Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Уроци по флирт за момичета - повтаря се с предишен материал!!!

12 октомври 2020, 17:38 часа

Флиртът е нещо, без което нито едно момиче, нито едно момче могат да се справят в съвременния свят. Във всяка ситуация, в която попаднете ще може да знаете как да флиртувате. Това може да ви помогне да спечелите човека, който харесвате, само с един поглед.

Как да флиртувате, вижте сега:

Флиртът е цяло изкуство, което може лесно да овладеете, знаейки няколко женски трика:

1) Бъдете отворени, приятелски настроени, усмихвайте се по-често.

2) Не е нужно да гледате обекта на своето обожание. Достатъчно е да кръстосате очи за няколко секунди. За предпочитане е да го подкрепите с усмивка. Едва ли някой мъж ще пропусне такъв сигнал за запознанство.

3) Не се страхувайте да се свържете с човек, който е наистина интересен. Кой знае, може би той просто не смее да ви заговори. Бъдете забавни, за да улесните разговора. Няколко шеги, сладка усмивка, открит, влажен поглед - и мъжът ще е очарован.

4) Наблюдавайте движенията на тялото у събеседника. Езикът на тялото бързо ще издаде намеренията и отношението на човека срещу вас към вас самите. Опитайте се да копирате позите и жестовете му. Всичко това претворете в огледален образ. Психолозите многократно са доказали, че това допринася за бързото установяване на контакти и помага да се „долови същата вълна“.

От социологическите проучвания става видно, че повечето хора приемат флирта лекомислено.

Не трябва да давате фалшиви надежди на човек, ако не искате връзка с него, в бъдеще или не сте сигурни в избора си. Покачването на самочувствието е, разбира се, необходимо. Представете си, обаче себе си на неговото място. Едва ли, бихте искали да попаднете в такава ситуация.

И така, ако харесвате този тип, от самото начало е добре, но не бива да пресилвате нещата, ако не е така.

Не напразно в анекдот се казва: „Той само й се усмихнал мило, но тя вече мислено разиграла сценарии на сватба и помислила за отглеждане на общите им деца“.  И така, не забравяйте, че флиртът може лесно да прерасне в нещо повече. За това, обаче трябва да има взаимен интерес.

Така, че флиртувайте и бъдете щастливи!

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес