Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Уеб приложение свързва гостите преди сватбата

14 май 2012, 13:58 часа

Ако планирате сватба, то може би ще ви е полезно и интересно да разберете за новото уеб приложение, което позволява на бъдещите булка и младоженец да създадат социална мрежа, свързваща гостите преди големия ден.

Weduary предоставя лесен начин за създаване на съвременен сватбен сайт и дава възможност на двойката да кани гости, използвайки Фейсбук, съобщи БГНЕС. Сайтът казва на поканените кой от приятелите им във Фейсбук също ще присъства и отбелязва хората на събитието, с които може да имат общи интереси и общи приятели.

Ако гостите са сами, разделът Флирт на сайта показва кои са другите неомъжени/неженени хора, които ще присъстват на сватбата. "Ние предоставяме подсказка на хората с кого да се срещнат в сватбения ден", казва Брит Морин, генерална директорка на компанията Brit & Co, която създала приложението.

Освен че свързва гостите, сайтът дава подробно информация за датата и времето на сватбата, информация за хотелите и линк към гражданското, в което двойката ще сключи брак. Всеки гост ще има собствен профил. Идеята хрумнала на Морин, докато планирала собствената си сватба миналата година.

Редактор: Десислава Симова

 

Валентин Стоев
Валентин Стоев Отговорен редактор
Новините днес