Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Този пролетен маникюр за къси нокти е истински хит сред дамите

24 март 2024, 18:33 часа

Пастелни нюанси

Тази тенденция се завръща през пролетта. Подходящ е като пролетен маникюр за къси нокти. Лимоненожълт цвят в маникюра, който преди беше игнориран на къси нокти, ще влезе като тенденция през пролетта. Обещава да бъде истински пролетен хит.  

Перлени нюанси

Друга нежна тенденция за нокти за пролетен маникюр за къси нокти е с перлени мъниста. Майсторите на ноктите предлагат да ги украсите с неутрално покритие.

Как да разберете дали салонът за маникюр е с добра хигиена?

Многоцветен френски нюанси

Продължавайки да експериментират с класиката, майсторите на маникюра предлагат френски маникюр в нова оригинална интерпретация. На първо място, с цветни акценти на върховете. Може да се смени белият лак с други, по-ярки и смели цветове.

В допълнение към това решение на мода са обратният френски маникюр, френският маникюр, комбиниран с лунен маникюр, скосеният френски маникюр и други вариации.

Минерална текстура

На върха на популярността е маникюр, който прилича на рязане на кристал. Играта на нюанси, техният блясък в светлината и красивите ивици - всичко това заедно образува уникален естествен модел, който мнозина днес се опитват да възпроизведат върху ноктите си.

Кварцов маникюр

Нежно розовият маникюр за много къси нокти с кварцови ивици е дизайн, който може да замени едноцветното покритие в нюанс палитрата, ако в даден момент ви омръзне.

Акварел

В естествен маникюр за много къси нокти можете да използвате не само прахообразни нюанси. Нюд палитрата включва и нежно розово, кайсиево и прасковено. Ако ги комбинирате в един маникюр с други пастелни цветове с помощта на техниката омбре, ще получите красиво акварелно покритие, което ще изглежда страхотно на много къси нокти.

По този нежен пролетен маникюр полудяха всички жени

Многоцветен френски

Следвайте примерите от модния подиум и сменете белите върхове на късите нокти във вашия френски маникюр с цветни. Те могат да бъдат в един и същи нюанс на всички нокти или, обратно, различни - ще получите още по-весел и палав дизайн, който идеално ще допълни визията ви през пролетта.

Френски с щампа

Ако желаете, дори и на къси нокти можете да направите френски маникюр с рисунки на върховете. За да пасне щампата върху тях, направете дъгите на усмивката широки.

Неонов френски

Експертите по ноктите ни съветват да не се страхуваме да комбинираме крещящи неонови нюанси със спокойни и успокояващи нюанси на къси нокти. Те се разбират чудесно - ще се убедите сами, ако направите френския маникюр с киселинни върхове и кремаво бежова основа.

Румяна Иванова
Румяна Иванова Отговорен редактор
Новините днес