Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това са зодиите, които управляват света

06 октомври 2024, 14:00 часа

В грандиозния гоблен на космоса определени зодиакални знаци се появяват като могъщи владетели, управляващи хода на съдбата на отделните хора и, според някои, дори на самия свят. Докато навлизаме в мистиката на астрологията, четири зодиакални знака се открояват като космическите архитекти на нашата реалност.

Кои зодии ще трябва да вървят срещу вятъра през октомври?

Овен – пионерът

В челните редици на зодиакалното колело Овенът излъчва смелост и инициатива. Управлявани от Марс, бога на войната, арианците са родени лидери, които не се страхуват да проправят нови пътища. Тяхната категоричност и решителност често ги тласкат към влиятелни позиции. Не е чудно, че хората от зодия Овен често се намират начело на големи движения и революции.

Лъв – Кралският командир

Управляван от слънцето, Лъвът излъчва царствена енергия и харизма. Лъвовете са родени лидери, които безпроблемно предизвикват внимание и уважение. Техните магнетични личности и непоклатима увереност ги правят естествени влиятелни лица. От сферите на развлеченията до политиката, Лъвовете често се оказват начело, оркестрират хода на събитията с усет и авторитет.

Седмичен хороскоп за 7-13 октомври 2024 г.

Скорпион – Тайният кукловод

Забулени в мистерия и управлявани от Плутон, Скорпионите притежават фино, но дълбоко влияние. Често действащи зад кулисите, Скорпионите притежават стратегически ум и необичайна способност да се справят със сложността на динамиката на властта. Тяхната енигматична природа и интензивност ги правят умели в оформянето на събития от сенките, спечелвайки им репутацията на мълчаливи кукловоди.

Козирог – космическият архитект

Докато козата се изкачва стабилно към върха, Козирогът олицетворява решителност и амбиция. Управлявани от Сатурн, ръководителят на зодиака, Козирозите притежават дисциплиниран и стратегически подход към живота. Тези космически архитекти превъзхождат в изграждането на структури на властта, било то в бизнеса, политиката или всяка друга област, където тяхното прецизно планиране и постоянство са на преден план.

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес