Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези ЗОДИИ занемаряват връзките си

03 февруари 2022, 11:25 часа

Овен

Вие прекарвате твърде много време в размисли и в главата си и не се отпускате да сте тук и сега с партньора си. Обмисляте хилядите невероятни сценарии, които е възможно да се случат в някакъв бъдещ момент без да си давате връзка, че партньорът ви е с вас сега и можете да се радвате на настоящето.

5-те зодии, които се нуждаят от повече лично пространство във връзката

Риби

Вие нарушавате личното пространство на вашите половинки. За вас няма граница във взаимоотношенията ви и често това се оказва отблъскващо и задушаващ. Научете се да давате пространство и да се доверявате повече.

Телец

Занемарявате себе си, външния си вид и развитието си когато сте във връзка. Започвате да приемате другия човек като даденост, който винаги ще е до вас и това става причина за честите ви раздели.

Водолей

Вие сте доста студена личност, която дори да изпитва силни емоции и чувства ги крие под обвивката си. Това не говори на вашите партньори и често те се чувстват излишни и неоценени. Правете повече усилие да изказвате това, което мислите. Ще бъдете оценени за това, че сте искрени, а не прикрити.

Как да разбереш дали е любов, или мимолетна връзка?

Рак

Свикнете ли с партньора си, спирате да полагате усилие. Това може да превърне отношенията ви в безинтересни, монотонни и напълно да ги убие.  Проявете повече креативност, близостта ви с другия човек само може да е повод за сближаване и споделяне на нови моменти, не я превръщайте в отрицателна черта.

Петя Панова
Петя Панова Отговорен редактор
Новините днес