Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези ЗОДИИ ще са най-големите късметлии през 2022 г.

18 януари 2022, 10:45 часа

Риби

Рибите могат да очакват положително развитие в повечето аспекти на живота си. Особено през първата половина на тази година, рибите ще имат много късмет както в личния живот, така и в кариерата. 

Ще получават много пари, благодарение на усърдния им труд и ще имат шанс да инвестират в мечтани проекти.

Зодиите, които са винаги объркани

Тази година също така ще им се открие възможност да отидат на пътуване, което са отложили през последните две години и още по-хубавото, което също чакат отдавна, ще се преместят в нов дом или дори в нов град.

Козирог

До края на февруари всички тегоби на козирозите ще приключат и пред тях ще се открият възможности за много нови запознанства. Те ще се превърнат в страхотни приятелства, а между тях ще се подаде възможност за истинска любов.

В кариерата всичко ще е по мед и масло, като много стари приятели ще им помагат по стълбицата на успеха.

Ще могат да си позволят спокоен и охолен живот, като разбира се не трябва да са с прекалено широки пръсти, но определено ще бъдат много по-спокойни с удоволствията, които си доставят.

Овен

За овните успехите ще започнат вероятно чак през късна пролет и точно затова сега не трябва да пестят сили, а да работят упорито, за да постигнат въпросното спокойствие и щастие. Дойде ли този период, всичко ще се получава с лекота и дори сякаш, като на магия.

5-те зодии, които извършват големи грехове и не признават грешките си

За семейните овни ново попълнение ще разцъфне в дома и ще го направи още по-светъл и изпълнен с щастие, а тези, които са имали дълъг и неразрешим конфликт с партньор или член на семейството, ще намерят начин да го разрешат и да изгладят отношенията.

През по-топлите месеци дори ще им се отвори възможност за нова работа или развитие в настоящата, която не трябва да отказват за нищо на света.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес