Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези предмети и неща не могат да бъдат взимани от земята според поверията

05 април 2023, 15:44 часа
Реклама

Какви неща не могат да бъдат взимани от земята според знаците.

Портфейл

Често се случва хората да загубят портфейла си, но в някои случаи тези трикове се използват от измамници, които могат да се обогатят по този начин.

Според вярванията взимането на чужд портфейл от земята може да привлече много финансови затруднения и проблеми в живота на човек. Има моменти, когато портфейлът се изхвърля нарочно, за да се прехвърли поредицата от проблеми на този, който го вземе.

Монети

При никакви обстоятелства не трябва да се вземат монети. Има много суеверия за това, които казват, че финансовите проблеми често се прехвърлят върху монети. Хората извършват много ритуали и се отърват от проблемите си чрез монети.

Народни поверия: Как да имате винаги пари в дома си

Бижута

Малко хора ще подминат златна или сребърна верижка, която лежи на земята, особено ако наоколо няма никой. Но е по-добре да не докосвате такива бижута. Те могат да носят негативна енергия и да я предадат на човека, който реши да я вземе.

Карфици и игли

Всички бодливи предмети, лежащи на земята, трябва да бъдат заобиколени. Те са опасни, ако се намират непосредствено до входната врата. Затова трябва да знаем, че някой по този начин може да причини щети. Ако такива предмети са отрицателно заредени, тогава те със сигурност могат да причинят голяма вреда на човек. Често магьосници ги използват в своите ритуали.

Острите предмети са най-добре заредени с негативна енергия, затова е нужно да се страхувате от тях. По правило такава находка не вещае нищо добро, така че не само не може да бъде взета, но и трябва да се избягва.

Гривни

Често гривните се ползват като талисман срещу магии и зли очи, особено ако са направени на ръка. Такъв талисман ще абсорбира цялата негативност и отрицателна енергия. Когато има пренасищане, гривната се къса и губи. Такова нещо не трябва да се пипа, по-добре е да се подмине. Ако вдигнете гривната, тогава човек може да се сблъска с поредица от проблеми.

Бабините поверия за мигновено забогатяване

Ключове

Ключовете също често се използват за различни ритуали, след което се изхвърлят. Който ги вземе, може да се сблъска с поредица от неприятности.

Огледало

От древни времена огледалото не се смята за най-лесният атрибут, то може да съхранява много негативизъм. Огледалото може да съхранява в паметта си всичко видяно и чуто. Ето защо не може да се взима от земята и още повече да се гледа в него.

Часовник

Часовникът е много опасно нещо във всеки смисъл. Той не само не може да се взима от земята, но е забранено и да се подарява. Човек, който се натъкне часовник, може да привлече много неприятности и проблеми в живота си и те ще засегнат не само личната сфера, но и финансовата.

Часовниците могат да абсорбират енергията на своя собственик. И ако непознат ги вземе за себе си, той може да наруши неговото биополе, както и да "поеме" всички проблеми на предишния собственик.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес