Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Средиземноморски изкушения: Италианският чар на San Remo Mediterranean Cuisine

15 май 2024, 17:47 часа
Реклама

В елегантния италиански ресторант San Remo Mediterranean Cuisine ви очаква неустоима поредица от ястия, които ще разходят небцето ви сред наситените вкусове на Средиземноморието. Модерният дизайн, красиво аранжираните маси и приятната музика ще създадат незабравими спомени за вас и вашите близки. Ключово предимство е, че ресторантът се намира точно в сърцето на София, в сградата на Гранд хотел Милениум. А най-хубавата част е, че можете да се насладите на специалитетите на San Remo по всяко време на денонощието, тъй като заведението посреща клиенти 24/7.

Менюто на ресторанта е вдъхновено от традициите на живописното италианско градче Сан Ремо. Още първата страница привлича вниманието на всички, които обичат изтънчената италианска кухня. Главният готвач Теодор Мавров има дългогодишен опит в приготвянето на средиземноморски деликатеси. Рецептите, които следва, са специално подбрани, а порциите - артистично поднесени. Майсторът в кухнята приема готвенето като творчество и често се отдава на експерименти, създавайки апетитни съчетания от различни национални кухни. По този начин шеф Мавров оставя своя собствена следа и предоставя на гостите чудесна възможност да избират от най-вкусните ястия. Взискателните клиенти ще бъдат очаровани и от списъка с изтънчени вина.

San Remo печели доверието на гостите си, заради качествените продукти, доброто обслужване и богатия асортимент от специалитети. Скаридите “Ала Диаволо” например са точният избор за любителите на леко пикантната храна. Тази ароматна порция с морски деликатеси е овкусена с пресни билки, бяло вино, сладки чери домати и фреш лайм. Рулованата пица “Стромболи” е още едно интересно предложение - комбинацията от прошуто кото, вентричина и скаморца е неустоимо вкусна. А пък хрупкавите бонбони от сирена и чътни от манго са перфектното изкушение за споделяне. Пуешкото филе, октоподът по средиземноморски и кюфтенцата с чоризо допълват разнообразието на менюто и го извеждат на елитно ниво. Само с едно посещение в ресторанта ще се докоснете до кулинарното богатство на Италия. А то е неизчерпаемо - в San Remo добре знаят това и винаги подготвят нови изненади.

ж.к. Иван Вазов, бул. „Витоша“ 89B

02 488 4999

https://sanremorestaurant.bg/category/san-remo-menyu

Евелина Георгиева
Евелина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес