Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Секс номерата, които всяка жена трябва да умее преди 40

01 март 2017, 21:15 часа

С порастването и помъдряването се подобрява и сексуалният ви живот – най-малкото защото вече знаете какво харесвате и какво не харесвате в леглото. Но ако не разширявате сексуалните си хоризонти и не изпробвате нови неща, само ще загубите. Започнете с тези, които ви предлагаме и си подсигурете страхотен секс за следващите години:

1. Загрейте

Нямате желание за секс, но искате да имате? Опитайте този 5-минутен трик, който ще повиши либидото ви. Затоплете ръцете си с гореща вода, покриийте с длан гениталната област, като упражнявате натиск, колкото ви е приятно. Отпуснете се, дишайте и оставете топлината да си свърши работата. Загряването предизвиква засилен приток на кръв, а той, от своя страна, подготвя тялото за секс.

2. Опитайте вагинално дишане

Безброй пъти са ви казвали да се концентрирате върху дишането си на курса по йога. Но същата техника може да се приложи за засилване на либидото ви. Затворете очи и си представете как вдишвате и издишвате през вагината си. Това упражнение повишава силно сексуалната енергия в рамките на 10-20 минути. Бонус – релаксира, както медитацията.

ОСТАНАЛИТЕ ТРИКОВЕ - ВИЖТЕ В Iwoman.bg.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес