Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Растения, които ще донесат късмет в дома ви: Едното е ключово за финансов успех и просперитет, а другото се смята за талисман

28 юли 2024, 18:45 часа

Има някои щастливи стайни растения и видове цветя, за които е известно, че носят късмет, богатство и просперитет. Това са 7 щастливи растения, които ще донесат успех и щастие във вашия дом.

Вижте още: Фън Шуй: Тези неща в коридора ви привличат нещастие в дома и живота ви

Японско парично дърво Красула

Това растение е известно със своята символика в азиатската култура да носи късмет, финансов успех и просперитет.

Орхидея

Известни с това, че са по-трудни за отглеждане от някои други стайни растения, орхидеите изискват повече внимание и се казва, че услугата се връща с късмет за в бъдеще.

Евкалипт

Листата на евкалипта във формата на сребърна монета му дават общоприетото име сребърно доларово дърво. Щастлив знак! В допълнение, терапевтичните ефекти на евкалипта го правят отличен за спокойствие и здраве.

Цитрус

Да, можете да отглеждате цитрусови дървета на закрито. Отдавна е известно, че цитрусовите дървета са мярка за успех, в зависимост от това колко плодове дава вашето дърво всяка година. Колкото повече плодове има на дървото, толкова по-голям късмет имате.

Вижте още: 6 неща в къщата, които имат срок на годност и дори не сте знаели

Лавандула

Не е изненада, че тази успокояваща, терапевтична билка със сигурност може да направи живота по-добър. Ясният, спокоен ум е ключът към успеха .

Змийско растение

Популярно стайно растение, то е тайно очарование , поради факта, че абсорбира отровните газове от въздуха и елиминира токсините, пише сайтът Southern living.

Бяла детелина

Бялата детелина често се възприема като пожелание за щастие и голяма енергия. Това я прави чудесен избор за дома или дори за подарък.

 

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес