Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Проверете дали партньорът ви е подходящ за вас според зодията му (2 част)

06 октомври 2021, 20:05 часа

Дева: отворен и педантичен партньор

Девите са много емоционални и чувствителни. За тях идеалният партньор може да бъде някой, който често може да изрази своята любов и възхищение.

Девата много обича реда във всичко. Само такива отношения ще станат хармонични, в които няма да има гатанки и тайни. Те се нуждаят от партньор, с когото всичко ще бъде поставено на място, както в къщата, така и в любовта. 

Везни: спокоен и изходящ партньор

Тази зодия обича стабилността. Идеалният партньор за зодия Везни ще бъде този, който може да им даде мир и хармония.

Това е зодия, с която трябва да говорите много. Трябва да можете да поддържате всеки разговор и да имате добро чувство за хумор. Везните оценяват тези, които могат да озарят живота си с ярки цветове. В същото време в една връзка Везните са достатъчно страстни и от партньора ще се изисква да поддържа тази страст.

Скорпион: честен и спокоен партньор

Един от най-трудните знаци на зодиака. Обича прямотата и не понася лъжите и лицемерието. Ако бъдете хванати дори веднъж при най -малката измама, ще загубите доверието на Скорпион завинаги.

Силно емоционалният Скорпион се нуждае от противоположен партньор. Някой, който може да издържи на постоянни промени в настроението и гняв. Партньор, който може да потуши бурята от емоции и да внесе мир и тишина във връзката.

Стрелец: активен и любознателен партньор

Най-добрият партньор за зодия Стрелец ще бъде този, който обича ярките цветове в живота. Приключенията, заниманията на открито и наситените със събития дни са това, което Стрелецът се интересува. Трябва да сте спокойни и любопитни. Стрелците са много живолюбиви и търсят същото в партньора си. Той трябва да бъде вдъхновен и да му се даде лекота и свобода.

Козирог: търпелив и лоялен партньор

Козирозите са много разумни и много сериозни. Намирането на подход към тях не е лесно. Те много внимателно избират партньора си. Трябва да спечелите доверието на Козирога и да изчакате решението му, за да станете негов спътник. Той се нуждае от абсолютно доверие в партньора си. Той никога няма да прости предателството.

Козирогът обича вниманието и грижите и остава малко дете на всяка възраст. Ако в двойка една жена принадлежи към знака на зодия Козирог, тогава какъв мъж се нуждае, е лесно да се разбере: търпелив и готов да доказва любовта си постоянно.

Водолей: независим и самодостатъчен партньор

Най -важното за Водолея е усещането за лекота, свобода и независимост. Идеалният партньор за него трябва напълно да споделя тези възгледи и да не ограничава Водолея в нищо. В една връзка не трябва да има място за ревност. Партньор за Водолей трябва да бъде независим и самодостатъчен. Връзката на Водолея винаги ще бъде изградена само на равенство, в противен случай съюзът бързо ще се разпадне.

Риби: стабилен и романтичен партньор

Това е много сантиментален знак. Най-добрият партньор за зодия Риби може да бъде този, който ще изпълни живота им с романтика. Трябва да сте чувствителни, нежни и грижовни, за да спечелите сърцата им. Рибите се нуждаят от ежедневно потвърждение на любовта. Това е много мечтателен знак. Той постоянно витае в облаците, така че надежден, стабилен и здраво стоящ човек ще се превърне в добър партньор за Риби.

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес