Подходящият кухненски аксесоар за всяка зодия

7918
Подходящият кухненски аксесоар за всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Овните са буйни и огнени. Тук е  полезна една красива френска преса - Овните могат да получат своя кофеин и да се насладят на предизвикателствата на деня.

Телец

Телците обичат по-фините неща в живота. Те също са привлечени от всичко домашно. Ето защо елегантната и практична кухненска посуда от всякакъв вид е подходяща за тях. 

Близнаци
Близнаците са динамичното дуо на зодиака. Този знак е известен с това, че създава хармония и всъщност са много гъвкави хора. Имайки предвид всичко това, един красивият комплект за олио и оцет е точно това, от което се нуждаят всички Близнаци. 

Рак

Раците  са най-големите домашари от всички знаци. Те обичат да създават уютни, спокойни пространства в домовете си и също обичат да ги споделят. Като най-добрите домакини, един огромен миксер — робот за приготвяне на лакомства е точно това, от което Раците се нуждаят. 

Лъв

Лъвовете са креативни и артистични хора, които обичат да са звездата на шоуто. В кухнята Лъвовете могат да покажат своята креативна страна с перфектно изпълнена рецепта за торта, за която е нужна елегантна поставка за торти с куполен капак.

Дева

Що се отнася до кухнята, както всичко останало, Девите обичат реда. Този организиран знак оценява минималистичният декор и спретнатите и подредени пространства. Ето защо едни красиви кутии за съхранение на подправки са идеални за тях. 

Везни

Детайлно ориентираните Везни са любители на добрия дизайн. Нито един детайл, колкото и малък да е, не се пренебрегва от естетически настроения знак. Ето защо, дори приборите за хранене трябва да са с най-добро качество и изключително елегантни. 

Домакинските уреди, които ще улеснят живота ти

Сред домашните задължения има приятни и не толкова приятни, но всички трябва да се свършат, особено ако имате семейство и се грижите за...

Скорпион

Скорпионите са смели хора. Където повечето хора могат да бъдат доволни от основните кухненски джаджи, Скорпионите жадуват много повече. Обикновеният бял миксер никога не би ги задоволил, както и обикновените неръждаеми съдове за готвене. Вместо това, те предпочитат луксозни незалепващи съдове за готвене. 

Стрелец

Стрелците се раждат с глобален дух. Когато не пътуват, те ценят декора, който допада на тяхната бохемска чувствителност и страст. Една елегантна японска кана за чай  е нещото, което ще даде на кухнята на всеки Стрелец известно глобално усещане. 

Козирог

Кухните са пълни с уреди-убийци

Опасност дебне от всеки ъгъл в кухнята, като дългото време, прекарано в това помещение дори може да бъде смъртоносно за домакините, пиш...

Козирозите са практични хора, които нямат нищо против рутината и традицията. Апелирайте към чувството им за носталгия, подарявайки им кутия за хляб. 

Водолей

Пенливи и нестандартни? Със сигурност говорим за Водолей! Този въздушен знак обхваща всички неща, уникални и различни.

Риби

Рибите са интуитивни и ефирни хора. Те също така, както подсказва техният рибен знак, обичат водата. В кухнята Рибите трябва да има пастелни и успокояващи шарки. Идеални са керамичните тави за печени в пастелни цветове.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com