Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пазете се от тези 3 зодии, които изцеждат енергията ви и се възползват от вас

17 август 2021, 23:10 часа

Може би сте чували за израза „енергийни вампири“. Накратко, това са хора, които сякаш изцеждат енергията от вас. Чувстват се все по – живи и по – уверени, хранейки се от вашите негативни преживявания. Тези хора целят превъзходство над другите. Някои от тях дори не го осъзнават, но резултатите са на лице - те се чувстват удовлетворени, когато някой страда. Разбира се, често влизат в ролята на „спасители“, но това е само прикритие. Ако приемете помощта им, най – вероятно след това ще ви го натякват дълго време и ще ви накарат да се чувствате задължени да им върнете жеста. Това по своята същност не е никаква помощ. Астролозите разглеждат няколко зодиакални знака, които чудесно си пасват с ролята на енергиен вампир. Ето и кои са те:

Стрелец – представителите на тази зодия са свикнали да задоволяват единствено себе си и собствените си желания. Егоисти по душа, Стрелците не са свикнали да обръщат внимание на чуждите нужди. Готови са да постигнат своето на всяка цена, без да се интересуват как и кого ще наранят. Последствията за тях не са важни, важно е да получат това, което искат. Стрелците вярват, че светът се върти около тях и настояват това да си остане така.

Козирог – Козирозите може и да са с добро сърце, но бленуват да са център на вниманието. Ако излезете с Козирог, най – вероятно няма да спре да говори за себе си и за собствените си „завоевания“. Освен това, пазенето на тайна при тях се явява мисията невъзможна. Обикновено, когато са емоционални, всичко което сте им споделили, ще излезе наяве.  След срещата си с тях най – вероятно ще се чувствате изцедени, защото цялата ви енергия е била насочена към това да слушате историята на живота им.

Близнаци – Близнаците са едни от най – непостоянните и непоследователни знаци на зодиака. Толкова объркани в собствения си вътрешен свят, че най – вероятно ще объркат и вас самите, ако им се оставите. Често се случва така, че да поискат прошка, ако са ви наранили, но не се подлъгвайте! След като им простите, цялата история ще се повтори отново, без да им мигне окото.

Внимавайте на кого се доверявате и от кого искате помощ. Пазете собствените си граници сякаш пазите живота си. Енергийните вампири не биха се поколебали дори за секунда да нахлуят в личното ви пространство и да вземат това, от което имат нужда. Не разчитайте на тяхното чувство за съвест, защото бързо ще разберете, че те просто нямат такова.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес