Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Оковите на бедността: Отървете се от финансовите проблеми веднъж завинаги

14 юни 2023, 20:50 часа

Намирането на щастие и освобождаването от финансови проблеми не е лесно, но един прост ритуал ще ви дойде на помощ в подходящия момент. Всеки може да го направи, за да внесе щастие и парична енергия в живота.

Ритуалът за освобождаване от липсата на късмет във финансовата сфера се провежда на намаляваща луна през нощта. Подготовката за него няма да отнеме много време, но експертите препоръчват да се настроите предварително, за да вярвате в думите и действията си. Както наричанията, така и медитациите, които ви освобождават от негативните мисли, ще ви помогнат да придобиете увереност.

Използвайте тези прости ритуали за привличане на любов, пари и късмет през юни 2023 г.

Ритуалът не изисква много предмети. Трябва да се запасите предварително с памучни черни конци, бели и зелени восъчни свещи. Светлината в стаята се изключва и се запалва бяла свещ. Навивате черен конец около ръцете си, като наподобявате окови, след което бавно го поднасяте до свещта и изгаряте конците, като казвате:

„Освободен съм от оковите, вече нямам нужда от пари. Бяла свещ гори, пътя ми осветява, щастието привлича. Черната ивица отива в забрава, вече не пасва на вратата ми.“

Конците се отстраняват и се увиват в хартия, след което се изгарят върху пламъка на зелената свещ. Бялата свещ се оставя да догори, а със зелената се обикалят всички стаи и се казва:

Ритуал за 4 стихии - за пари, късмет, здраве и любов

„Привличам финанси в къщата, укрепвам паричната енергия, привличам щастие. Богатството чука на прозорци и врати, иска портфейл.“

На вратата или на перваза на прозореца се оставя зелената свещ, за да догори.

За ритуала не използвайте големи свещи. Нека са толкова големи, за да изгорят за половин час. Пепелта се изнася от къщата и се изхвърля, плътно увита в торба или хартия.

Паричните ритуали могат да се извършват последователно, както и да се запасите с прости талисмани. С тяхна помощ ще бъде по-лесно да привлечете финансово изобилие и завинаги да забравите за проблемите, които по някакъв начин са свързани с парите.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес