Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нещата, оставени на масата: Как влияят върху енергията на дома и съдбата на човек?

18 март 2023, 20:00 часа
Реклама

Има много знаци, които се отнасят до нещата на масата. Ако останат на масата през деня, това няма да има фатални последствия. Ако ги оставите за една нощ, тогава ситуацията ще бъде точно обратната. Има неща, които не трябва да са на масата през нощта.

Всички знаем, че е опасно да оставите нож на масата до сутринта, защото това може да предизвика кавги. Оказва се, че е лоша идея да правите това с други остри предмети - вилици, ножици.

В старите времена са вярвали, че ако оставите остър предмет на масата, можете да навлечете неприятности на себе си и семейството. Възможно е някой да проникне в къщата, за да открадне нещо. В съвременния свят наблюденията показват, че острите предмети на масата винаги водят до кавги и неприятности в любовта. Дори ако живеете сами, най-добре е да премахнете всички подобни предмети през нощта, за да не си създадете неприятности. Битува мнението, че ако оставите нож на масата, ще сънувате кошмари през нощта.

11 популярни поверия, които ще ви отърват от бедността

Портфейл

Много хора имат навика да захвърлят портфейлите си на масата. Ако оставим портфейла си цялата нощ, това може да доведе до финансови сътресения в живота: заплатите ще намалеят, ще има по-малко клиенти и увеличени разходи. Ако оставите портфейл на масата за цялата нощта, може да започнат проблеми с кариерата и също така ще стане по-малко приятно да сте у дома.

Украшение за глава

Ние също обичаме да оставяме шапки, каскети и всичко останало на масата, но това е абсолютно невъзможно. Първо, шапката, оставена на масата, е като чантата. Може да доведе до финансови проблеми. Също така трябва да се отбележи, че шапките през нощта могат да привлекат неземни сили, така че ще имате неспокоен сън.

Бабините поверия за мигновено забогатяване

Часовник

Часовникът никога не трябва да остава на масата за хранене. Ако оставите часовник на масата си за вечеря цяла нощ, се излагате на значителна опасност. Това води до появата на болести, лошо настроение, намаляване на енергията, загуба на късмет. Никога не поставяйте спрял часовник на масата. Още по-опасно и може да провокира появата на черна ивица.

Ключове

Не оставяйте ключовете на масата през нощта. Според поверието, по този начин можете да загубите мотивация, както и да се отклоните от предварително избрания правилен път, да се изгубите в бездната на негативните емоции. Освен това ключовете, оставени на масата през нощта, могат да се превърнат в силен антиталисман за много дълго време. Енергията на дома ви ще се влоши значително, така че внимавайте.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес