Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

НЕ слагайте това на елхата, за да не прогоните късмета от дома си през 2023 година

17 декември 2022, 17:44 часа
Реклама

Украсата на елхата може да внесе както положителна, така и отрицателна енергия в дома.

Ако искате да не прогоните късмета от живота си през 2023 година, тази Коледа обърнете внимание на декорацията на коледното дръвче и избягвайте следните елементи.

Ярки и пластмасови играчки

Покровителят на 2023 г. Черният воден заек в китайския хороскоп е определен като скромен и спокоен зодиакален знак, обичащ природата. Поради тази причина не трябва да слагате на елхата играчки с ярки крещящи цветове, както и такива, изработени от пластмаса. Дървени или хартиени декорации са много по-подходящи.

Супер хитра, бърза и евтина идея за украса за елхата, която ще шашне всички

Червени играчки

Символът на годината Черният заек няма да одобри коледната украса в червени и оранжеви цветове. За да сте сигурни, че късметът няма да се отвърне от дома ви, по-добре изберете декорации в студени, сини и бели нюанси.

Фигурки на животни

Тази година трябва да внимавате с окачените играчки с животни на елхата. Не окачвайте на елхата украса с естествени врагове на зайците като лисици и вълци. Освен това не използвайте изображения на измислени хищници като дракони.

Чупливи стъклени играчки

Стъклени и кристални играчки не трябва да се използват в дом с деца и домашни любимци. Те са много крехки и лесно се чупят, което може да доведат до нараняване.

Кои зодии ще са най-щастливи на Коледа

Астролозите също не съветват да украсявате коледната елха със стъклени играчки, тъй като този материал не се комбинира със символа на годината.

Играчки с пукнатини и драскотини

Не слагайте на елхата стари играчки с пукнатини, драскотини и вдлъбнатини дори и ако наистина ги харесвате. Тези играчки носят отрицателната енергия на разрушението в дома.

Стари гирлянди

Стари гирлянди и частично изгорели лампички никога не трябва да се окачват на коледната елха, защото това отблъсква късмета.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес