Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-лошата дата за сватба през 2022 година

06 февруари 2022, 10:20 часа

Опитайте се да избегнете полагането на клетва в този лош ден.

Венера е единствената планета, свързвана за връзки и брак. Така че основното правило, когато преценявате дали това е най-добрият ден за вземане на важно решение за партньорство (или, в този случай, най-лошото), е да видите какво прави планетата на любовта през този период от време. И има един нещастен ден през 2022 г., когато Венера ще бъде в доста трудна позиция. Това е времето на нейното сътрудничество със Сатурн във Водолей. Какво прави този ден не най-добрият за отговора: „да, съгласен/а съм“.

И така в края на краищата, какво е това: най-нещастната дата за сватба през 2022 г.?

28 март е най-лошата дата за женитба през тази 2022 г. Но ето какво се случва, когато Венера и Сатурн се синхронизират. Тези две планети не могат да бъдат по-различни: Венера представлява любов, единство и партньорство, докато Сатурн представлява граници, ограничения и стрес. Когато тези две планети се синхронизират на 28 март, изражението на Венера ще бъде ограничено, което ще затрудни изразяването на всякакви любовни чувства.

Астро прогноза за 28 март 2022 г. с обяснения:

Венера ще бъде във фиксирания въздушен знак на Водолей, което не е непременно мястото, където тя има сила. Тя се чувства най-комфортно в Телец, Везни и Риби. Във Водолей Венера остава настрана. Ето защо в този момент е много по-трудно да се установи връзка с близките. Венера също ще бъде по-заета с всякакви идеи. Нека това време бъде посветено на размисъл. Забавете темпото и помислете внимателно, преди да предприемете сериозни романтични ходове.

Въпреки че този транзит не е идеален за започване на нова връзка, все пак си струва да проверите в кой астрологичен дом на Водолей попада вашата рождена карта. Както и да е, това е доста замъглено и в крайна сметка не е уникално. И в двата варианта не можем да кажем със сигурност как ще повлияе на вас лично съвпадат на Венера и Сатурн. В крайна сметка всеки човек ще изживее тази енергия по различен начин. Въпреки че 28 март 2022 г. може да е нещастен за някой близък до вас, но може да е най-добрият ден за вас и вашия партньор да се ожените.

Румяна Иванова
Румяна Иванова Отговорен редактор
Новините днес