Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-добрите месеци за годината за тези ЗОДИИ – част 2

24 февруари 2022, 12:55 часа

Рак (21 юни – 22 юли)

Ще се стоплите през 2022 г. Може да започнете малко предпазливо, но до март ще почувствате истински, нов импулс. Това е година за задълбочаване на разбирането си за себе си, така че изучавайте, размишлявайте, водете журнал и изследвайте. Въпреки че сте склонни да приемате нещата доста лично, тази година може да се окажете, че мислите за живота си малко по-обективно и да сте по-способни да решавате проблеми и да се отделяте. Можете да си представите нещо ново за себе си професионално през март и април. Романтично, октомври и ноември са особено богати.

Щастливи месеци: март, юни, юли и ноември

Предизвикателни месеци: февруари и октомври

Лъв (23 юли – 22 август)

Това е мощна година за теб, Лео. Юпитер и Сатурн са във Водолей през по-голямата част от годината и това е знакът точно срещу Лъв. Това ще бъде година, която изисква от вас да споделяте дарбата си в групи, да помагате за улесняване на екипи и да събирате съюзници, за да разраствате светлината заедно. Също така ще споделите прожекторите на Лъва, за да станете част от нещо по-голямо от вашето индивидуално аз. Присъединете се към екипи или групи, посветени на подобряването на нашия свят. В професионален план май и юни могат да бъдат вълнуващи. Връзките са засилени през януари и февруари - това може да е година, в която поемате големи ангажименти за връзка. Искате да добавите космат другар към живота си?

Щастливи месеци: февруари, април, август и декември

Предизвикателни месеци: май и октомври

Тези ЗОДИИ занемаряват връзките си

Дева (23 август – 22 септември)

През 2022 г. ще бъдете вдъхновени да прецизирате как прекарвате времето и енергията си, като работите за подобряване на цялостното си здраве и благополучие. Ако искате да се заемете с ново хоби, ето едно, което идеално пасва на вашия зодиакален знак. Опитайте се да не бъдете твърде много перфекционист; просто се показвайте за себе си всеки ден. До март ще постигнете крачка. Юпитер и Сатурн във Водолей ще предизвикат вашата интелигентност и проницателност. Много смятате, че това е година на мощна мозъчна атака, която може да донесе промени или подобрения в работния ви живот, особено през февруари и май. Романтично, юли и август са вълнуващи.

Щастливи месеци: февруари, май, август и декември

Предизвикателни месеци: юни и ноември

Везни (23 септември – 22 октомври)

Вашето социално аз оживява тази година, Везни. С Юпитер и Сатурн във Водолей, друг въздушен знак, ще искате да срещнете нови хора, да започнете ангажиращи разговори и да задълбочите отношенията. Набляга се на романтичните партньорства, особено през февруари и април. На работа това е година на сътрудничество и изграждане на интересни връзки. В личен и професионален план това е вашата година „живот на партито“. Време е да блеснете.

Щастливи месеци: февруари, април, юни и октомври

Предизвикателни месеци: юли и декември

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Тази година е за дома и семейството за вас, Скорпион. Може да искате да гнездите и да се съсредоточите върху избраното от вас семейство. С Уран в Телец, който се движи през вашата зона на партньорства, може да станете по-ясни за определени взаимоотношения в живота си – професионално и лично. Някои връзки може да се наложи да бъдат преоткрити, а други може да се наложи да прекратят. Романтично може да се развият и някои интересни нови връзки. Май е отличен месец за това!

Щастливи месеци: март, май, юли и ноември

Предизвикателни месеци: февруари и август

Какво да ядете, когато сте под СТРЕС

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

С Юпитер и Сатурн във Водолей през по-голямата част от тази година, в хармония с вашия знак, ще се чувствате по-свободни и по-приключенски от всякога. Стрелец и Водолей процъфтяват заедно. Тази година ще сте в движение – ще искате да избягате, да пътувате и да научите нещо ново. Ще имате много повече енергия от обикновено и ще трябва да сте физически и ангажирани. Както винаги, не забравяйте да бъдете внимателни при скокове, които правите. Запомнете: Понякога е добре да имате спасителна мрежа.

Щастливи месеци: февруари, април, юли и октомври

Предизвикателни месеци: март и септември

Козирог (22 декември – 19 януари)

Ще обърнете особено внимание на финансовия си живот през новата година, Козирог. Ще обмислите внимателно как искате да инвестирате и да работите с парите, които печелите. Може дори да правите повече пари тази година! Това също е година за задълбочаване на чувството ви за цел. Изкачвате ли правилната планина? Готови ли сте да постигнете това, което се надявате да постигнете? Искате да прецените как харчите най-ценните си ресурси: времето и енергията си. Романтично, това може да бъде година на експериментиране и свобода, особено през юни и август.

Щастливи месеци: януари, май, август и декември

Предизвикателни месеци: април и октомври

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Това е вашата година, Водолей. Юпитер и Сатурн са във вашия знак през по-голямата част от годината, носейки късмет и ангажираност. Това ще бъде мощна година на растеж. Юпитер не е бил във вашия знак от 12 години, а Сатурн не е посещавал от 30! Използвайте следващите 12 месеца, за да намерите своите съюзници и да споделите посланието си. Водолеите обичат иновациите, приятелството, свободата и груповото творчество и всички тези области ще бъдат подкрепени тази година. Февруари е особено засилен с Меркурий, Слънце, Юпитер, Сатурн и Венера, всички във вашия знак. Ще почувствате огромни възможности във всички области на живота си. В професионален план обърнете особено внимание на октомври. И романтично, април и юли са прекрасни.

Щастливи месеци: февруари, април, юни и октомври

Предизвикателни месеци: май и ноември

Риби (19 февруари – 20 март)

В средата на 2022 г. Юпитер ще премине във вашия знак Риби. Това е време на голямо разширяване и възможности. Юпитер помага на всички ни да надраснем това, което ни пречи или вече не е полезно в живота ни. Вашата чувствителност и състрадание са най-силните ви страни и това е година, в която можете по-пълно да предложите тези качества. Може да се почувствате призвани да станете доброволец или да се окажете, че помагате на приятели през трудния час. В професионален план това може да е година, в която забременявате или си представяте по-голям проект. Може да се окажете във фазата на „вдъхновение“. Ноември е особено богат в кариерата. Романтично, юни и юли са сочни.

Щастливи месеци: март, май, юли и ноември

Предизвикателни месеци: юни и декември

Петя Панова
Петя Панова Отговорен редактор
Новините днес