Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Магия, зли очи и още 3 причини, поради които влизането на непознати вкъщи е опасно

23 юни 2024, 20:14 часа
Реклама

Много хора канят ​​вкъщи не само приятели, но и непознати личности. Това обаче е опасно от енергийна гледна точка.

Защо е опасно?

1. Всеки човек носи собствена енергия в апартамента

Ако човек с депресия или дефицитно мислене дойде у дома на гости, той може да „зарази“ стаята с настроението си. В резултат на това всички членове на семейството в крайна сметка ще загубят вяра в себе си и ще мислят негативно.

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

2. Ако завистлив човек дойде у дома на гости, той може да ви прокълне

Докато не опознаете по-добре характера на новия си приятел, не се препоръчва да го каните в дома си. Факт е, че човек, виждайки луксозната декорация на апартамента, скъпото оборудване и други атрибути на „добър живот“, може да ви похвали в лицето, но зад гърба ви иска да загубите всичко това.

3. Ако гостите идват в къщата, уверете се, че нищо не е останало в апартамента след тях.

Ако хора, които почти не познавате, идват у дома на гости, тогава трябва внимателно да наблюдавате действията им. След като човекът си тръгне, важно е да инспектирате всички ъгли. Ако видите нещо ново, оставено от човек, то трябва да бъде премахнато от помещението възможно най-бързо. Такъв елемент може да бъде така наречената магическа подплата.

Такива предмети, насочени срещу конкретен човек или цялото семейство, зареждат пространството с негативизъм. За да ви навреди, достатъчно е друг човек да остави омагьосаното нещо в апартамента или къщата на човека, на когото желае зло. Ако даден предмет остане поне няколко дни, това ще доведе до изключително тежки последици. Между членовете на семейството ще започнат да възникват кавги от нищото. Някои може дори да се разболеят.

Дрехи с лоша енергия: 10 неща, които ви правят нещастни според фън шуй

В същото време непознат гост, който идва в къщата, може да направи „подплата“ под всякаква форма. Отрицателно зареден обект може да бъде всякакъв вид нещо: играчка, дреха или дори игла. По-добре е веднага да се отървете от всички чужди предмети в апартамента. Но ги премахнете с инструменти, без да ги пипате с ръце!

4. Могат да направят магия на апартамента

Някои непознати гости, които идват в къщата, имат толкова силна отрицателна енергия, че дори без магически ритуали могат да направят магия върху дома. Достатъчно е да седнат на масата, да помрънкат колко зле е направен ремонтът ви, да изкритикуват уредите и мебелите и със сигурност нещо ще се случи с дома.

5. Дали нарочно или не, гостът може да наруши сексуалната енергия на семейството

Когато непознат дойде у дома на гости, не трябва да го пускате в спалнята. Тази стая съхранява така наречената сексуална енергия, която не е предназначена за никого, освен за стопаните. Ето защо, ако непознат стои близо до леглото повече от десет минути, тогава ще започнат проблеми в сексуалните отношения. Максималното време, през което човек може да остане в спалнята, е не повече от пет минути. Ако остане там по-дълго, тогава е по-добре да го изгоните.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес