Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любимите коктейли на зодиакалните знаци

01 август 2019, 17:43 часа

Някога чувствали ли сте се така, сякаш бихте направили всичко за глътка от любимия си коктейл? Е, дори и да не сте открили съвършеното питие за вас, не се притеснявайте, защото лятото е в разгара си и има време за вкусни експерименти. Особено, ако коктейлът е специално създаден за вас и вашия зодиакален знак. Дори и да не сте от хората, които четат ежедневно хороскопа си, никога не пречи да разширите избора си на питие с някоя нова освежаваща рецепта.

Водни знаци

Хората ви познават като състрадателни, нежни и може би малко интровертни. Вашето щастливо място? На някой изолиран плаж, където да слушате вълнуващите звуци на морето. Нямате нужда от тежки и сложни питиета, а от нещо свежо и екзотично, което би ви пренесло мислено на някой тропически остров, като JUICY PERFECTION.

Напълнете 2/3 от изстудена висока чаша с FRUTINO Шардоне праскова и манго. Допълнете със сода. Украсете с резен манго или спирала лимонова кора.

Огнени знаци

Вие сте от хората, които привличат вниманието на околните само с присъствието си. И това съвсем не ви притеснява! Знаете, че независимо дали сте облечени с рокля, или спортен панталон, ще има поне няколко погледа, вперени във вас. Коктейлът, който би ви помогнал да се насладите на тръпката, е силен и смел, точно като HOLIDAY CRUSH.

В тумбеста чаша сипете натрошен лед. Долейте с FRUTINO Сира синя слива и смокиня. Отгоре поръсете с настъргани люспи черен шоколад. Украсете с резен сушен портокал.

Въздушни знаци

Приказливи, забавни и доста нерешителни, вие винаги се чудите какво точно да си поръчате. За вас винаги на първо място е приятната компания, а след това идват питиетата. Коктейлът, който ви пасва най-добре, е лек, загадъчен, но и много освежаващ – THE QUEEN OF THE BEACH.

В широка чаша налейте FRUTINO Шардоне праскова и манго. Допълнете със сода. Отгоре сипете достатъчно количество натрошен лед, за да се образува твърда повърхност. Върху нея настържете стърготини лимонова кора. Украсете с резен портокал.

Земни знаци

Практични, добре обосновани и консервативни (но с мярка), винаги бихте заложили на нещо класическо, но пречупено през интересна призма. Вниманието към детайлите е едно от най-големите ви предимства. MOJITO GARDEN е точно за вас – класически избор, но с доста по-свежа интерпретация.

Изстискайте сока от половин лайм във висока чаша със столче. Долейте сода. Прибавете FRUTINO Пино гриджио с лайм и мента. Украсете с резен лайм и листенца прясна мента.

Направете своя FRUTINO Photo MIX ТУК и имате шанс да спечелите много награди!

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес