Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Комунизмът се завръща: Ето кога според баба Ванга

09 юли 2024, 16:05 часа

Вече ви запознахме с годината, в която според баба Ванга ще дойде краят на съществуването на света. Или поне такова предсказание се цитира от различни световни медии, които обичат да се позовават на пророчествата на "Нострадамус от Балканите", както наричат Ванга.

В техните писания обаче се споменават и много други години, в които също ще се случат някои значими в глобален мащаб събития, след всяко от които животът ни няма да бъде същият. Ако предсказанията се сбъднат, разбира се. Едно от най-зловещите е за завръщането на комунистическите режими в световен мащаб. Тук скептиците биха попитали "Че комунизмът тръгвал ли си е изобщо?", но това е съвсем друга тема.

Още: Заръките на баба Ванга, които трябва да следвате, за да привлечете щастие в живота си

Кога ще се завърне комунизмът?

Снимка: iStock

Пророчество на Ванга, отнасящо се за 2025 г., е едно от най-цитираните в последно време. Според чужди медии тя е казала, че през следващата година в Европа ще има тежък конфликт, който ще доведе до сериозно намаляване на населението на континента. През 2028 г. пък хората ще пробват да стигнат до Венера в опит да открият нови енергийни ресурси, а пет години по-късно - през 2033 г., топенето на ледовете на полюсите значително ще повиши нивото на океаните. Ванга предрекла и политически катаклизми - през 2076 г. комунизмът отново ще превземе света.

През 2130 г. ще се срещнем с извънземни, през 2170 г. светът ще се сблъска с тежка суша, а война на Марс ще избухне през 3005 г. Планетата Земя ще бъде разрушена през 3797 г., но човечеството вече ще може да се мести на други планети в Слънчевата система. Все събития, които няма да можем да потвърдим на живо.

Още: "Белене" - лагерът на смъртта, от който възкръсва надеждата (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес