Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои зодии са най-големите предатели, когато са във връзка?

30 август 2021, 10:35 часа

Астролозите посочват няколко зодии, които са склонни да предадат партньора си. Не винаги предателството е замислено, понякога това се случва просто защото не са сигурни как трябва да се държат в една връзка. Все пак сериозната и дългосрочна връзка изисква много внимание, грижа и енергия. Някои хора обаче предпочитат да насочат тази енергия в нещо съвсем друго. И в това, разбира се, няма нищо лошо, тъй като всеки има право да насочва интересите си към каквото прецени, че е най – добре за него самия. Вижте кои са зодиите, които са склонни да влязат в ролята на предатели що се отнася за любовните им отношения.  

Трите зодии, които обичат силно един и същи човек дълго време

Водолей – понякога се впускат в многобройни флиртове, които на пръв поглед са съвсем неангажиращи. Също така за тях кариерата сякаш е по – важна от връзката. Обикновено са лоялни и не биха изневерили, но за всичко си има изключения. Най – вероятно ще ви наранят, без дори да го осъзнаят. Това, разбира се, съвсем не означава, че не ви обичат. Просто понякога в главата им е хаос и не знаят как да се измъкнат от това състояние.

Овен -  обикновено Овен е склонен да поставя своите интереси пред тези на другите. Те са известни със своята импулсивност, което често ги подтиква към необмислени действия. Възможно е да се почувствате наранени и предадени, когато Овен избере хобито си с приятели пред това да прекара вечерта си с вас. Това в неговите очи обаче е съвсем нормално. За това не се учудвайте, ако те не разбират за какво им се сърдите.

Близнаци – едни от най – социалните знаци в зодиака. Често са по купони, събирания, събития. Дори да не ви се ходи с тях, за тях не представлява никакъв проблем да отидат и сами. Това предразполага често да нарушават обещанията, които по – рано са дали. Освен това флиртуват сякаш заради самия флирт. Искат да се почувстват някак желани. Това определено може да ви нарани, ако сте на купон заедно например.

4 зодии, които задушават половинката си, но не само

Стрелец – този зодиакален знак мрази еднообразието. Негов най – голям интерес представляват приключенията, пътуванията, запознанствата, събитията. Те също са изключително комуникативни и в определени ситуации може да ви се стори, че излизат извън рамките на обикновеното общуване и навлизат в областите на флирта. Това определено би навредило на една сериозна връзка, макар че те рядко са постоянни в любовните отношения. Но истината е, че връзката изисква време и енергия, а Стрелец предпочита да ги вложи в нещо вълнуващо и ново за него.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес