Кои са актуалните маникюри за тази година?

25233
Кои са актуалните маникюри за тази година?
Снимка: iStock/Guliver

През 2021 година много от табутата по отношение на декорацията на нокти ще паднат. Актуалните маникюри тази година са дръзки, ексцентрични, секси и бляскави. През следващите месеци ще можем да експериментираме с всякакви цветове и текстури. Продължете да четете, за да разберете как да сте в крак с модата и на какви декорации да заложите!

Френски маникюр

Номер 1 за 2021 година остава френският маникюр, само че тук  класическите снежно бели връхчета ще бъдат заменени с цветни такива. Брокатът също се се ползва като завършек и смел акцент във френския маникюр.

Маникюр с матов лак

Матовият маникюр беше изключително популярен през изминалата година и сега няма да отстъпи. Той е много женствен, семпъл и стилен. Прекрасен е за елегантна визия.

Маникюр в различни цветове

Ако допреди 15 години ноктите, оцветени в различни багри, се считаха за детински или признак за лош вкус, то сега маникюрът в различни цветове нашумява много.

3D маникюр

3D ефектът в украсата на ноктите може да се постигне чрез камъчета, стикери, мъниста или други специални миниатюрни елементи за нокти. Той е характерен за момичетата, които обичат да приковават погледите.

Животински принтове

Перфектният маникюр в домашни условия

Липса на време, на финансови средства, затворени салони за красота… Това далеч не означава, че трябва да се лишите от перфектния...

Маникюрът с шарки на животни продължава да е актуален, само че леопардовите щампи биват изместени от петната на кравичките. Белите нокти с черни шарки са забавни и закачливи.

Маникюр с брокат

Брокатената пудра за нокти позволи създаването на истински шедьоври с нокътната плочка. Имайте предвид обаче, че брокатът трябва да се използва пестеливо и само като акцент в маникюра, за да не изглежда украсата на ноктите кичозна и евтина. 

Сезонен маникюр

И през 2021 година маникюрът ще е повлиян от сезоните и празниците. През Великден и пролетните дни ще са на мода зайчетата, цветята и полка точките. През лятото маникюрът ще е с котвички, морски кончета, птици фламинго, палми, рибки и други морски мотиви. През есента ще се наложат кафявото, златистото, жълтото и оранжевото, които създават топло настроение в хладните и мрачни дни. През зимата ще е модерен маникюрът в бял и червен цвят, декориран с коледни мотиви като снежинки, снежни човеци и еленчета.

Ген. Мутафчийски вече и върху нокти (СНИМКА)

Началникът на оперативния щаб за справяне с коронавируса ген. Мутафчийски е любимец в социалните мрежи и всеки ден се появяват нови з...

Маникюр с имена на брандове

Според модните експерти и специалистите по красота тази година ще са много актуални дългите нокти с бадемова форма, върху които са изобразени имената на известни модни титани.

Маникюр с геометрични линии

Линиите, триъгълниците и кръгчетата ще са предпочитани мотиви в маникюрите и сега. Освен тях продължават да се налагат елементи тип мандала, капан за сънища и други отличителни белези на бохо стила.

Какъвто и маникюр да изберете през 2021 година водете се от собственото си усещане за мода и красота. Тенденциите в днешно време са толкова разчупени и разнообразни, че всяко момиче може да открие стил, чрез който да изрази себе си най-добре.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com