Ключът към щастието на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 2)

26673
Ключът към щастието на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 2)

Щастието е относително понятие и никой не може да ви каже къде може да го откриете. Добре е обаче да знаете къде се крие ключът към него за своята зодия:

ЧАСТ 1 – ЧЕТЕТЕ ТУК : )

Ключът към щастието на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 1)

Щастието е нещо, за което всички мечтаят, но не всички успяват да приканят в живота си. Всяка зодия има своя ключ към това да открие ща...

Везни: Везните са щастливи, когато са обичани. При тях всичко е много простичко – любовта владее животът им и ако я нямат, нищо друго няма значение. Везните са изключително романтични натури, които просто са създадени да обичат и да бъдат обичани.

Скорпион: Представителите на тази зодия са много интересни личности и за тях щастието се намира в самите тях. Ако те са спокойни, уверени и лишени от всякакви притеснения и комплекси, значи са щастливи. Ако има нещо в личността им, което ги притеснява, не се харесват или имат ниска оценка за себе си, тогава щастието ги напуска и остава място за притеснения и тъга. Затова, ако се почувстват нещастни, винаги е добре първо да погледнат навътре в себе си.

Стрелец: Стрелците са щастливи, само когато семейството им е добре. Те са хора, които могат да преглътнат всичко, което се случва на самите тях, но никога не преживяват нещо, което се случва на семейството им. Когато вкъщи всичко е хармонично, има любов и разбирателство, Стрелците нямат нужда от нищо друго в живота.

Козирог: Козирозите търсят щастието под дърво и камък, но те са много сложни личности с много особени характери, които трудно намират правилния път към щастието. Обикновено ключът към него се крие в оценката на другите за тях. Ако се чувстват оценени, са добре, но ако някой не оцени качествата им, започват да се чувстват подтиснати. За да са трайно щастливи, трябва да спрат да се интересуват толкова много от мнението на околните.

13 мисли, които НЕ трябва да допускаме - ето защо

Хората често се опитват да имат повече късмет от другите. Те харчат много енергия за ритуали, носят амулети и други магически атрибути....

Водолей: Водолеите са щастливи, само когато не стоят на едно място, а пътуват и откриват чудесата на света. Те са зодия, която не понася скуката и липсата на развитие в живота. Все гледат да направят нещо ново, да научат нещо различно и да отидат някъде, където не са били друг път. Щастието е в това да не спират да се развиват и да не тъпчат на едно място.

Риби: Рибите откриват щастието само в любовта и това да обичат някого силно, да имат дълга връзка и краткотрайните флиртове на ги устройват. Изобщо дори! Щастието за Рибите е споделената любов, която няма край и е изпълнена с романтика и мисъл за другия човек.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Никога не произнасяйте тези 5 фрази - те бавно тровят живота ви

Вечерен виц: Учителката пита

Какво наистина ядат балерините - основните тайни на тяхната фигура

Каква е причината за тресене на колата при движение?

Какво се случва с тялото ви, ако не правите секс в продължение на една година?

Лятна забрана: Защо не можете да миете колата си в жегата

Защо гледането на телевизия в продължение на дълги часове е вредно за нас

Как се пише правилно: миньор, миниор или минйор

Виц на деня: Кварталното магазинче

Важни признаци, по които да изберем кафе на зърна

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com