Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта таро за седмицата (4 - 10 октомври)

04 октомври 2021, 00:20 часа

Научете какво вещаят картите таро за седмицата от 4 до 10 октомври.

Понеделник - Кула

Тази карта призовава да се откажете от илюзиите и поемете по пътя към нови върхове. Ако направите това, много скоро ще може да се насладите на плодовете на вашето усърдие. 

Не избързвайте. Вслушайте се в сърцето си и не позволявайте да станете жертва на манипулатори, които могат да осуетят плановете ви.

Вторник - Луна

Не се доверявайте на слухове. Арканата предупреждава за проблеми, които ще се появят, ако се съмнявате в себе си и не проверявате входящата информация. Картата предвещава промяна, за която може би не сте готови. Не бива да действате прибързано.

Сряда - Колесница

Картата говори за бързото развитие на събитията. Ще е необходимо да приложите знанията си на практика. Запомнете, че успехът идва при тези, които не се колебаят и се съобразяват с правилата на играта.

Четвъртък - Обесеният мъж

Вероятно ще се наложи да направите труден избор и това ще ви помогне да се излезете от трудна ситуация. 

Картата говори за необходимостта от набавяне на нови знания, благодарение на които ще успеете да контролирате съдбата си.

Петък - Мир

Арканата показва, че е дошъл моментът да обърнете внимание на текущите си дела и по този начин ще направите крачка към мечтата си. Спазвайте правилата и действайте според закона. 

Събота - Колелото на късмета

Картата предупреждава за бързото развитие на събитията, на които е малко вероятно да се повлияе. Не се опитвайте да надхитрите съдбата. Всичко ще си дойде на мястото, ако първо анализирате случващото се, без да предприемате активни действия. Арканата насърчава да не се отказвате от мечтите си.

Неделя - Глупак

Картата вещае предстоящи промени и за да бъдат те към по-добро, е необходимо да бъдете внимателни. Небрежността и прибързаността са неприемливи за тези, които искат да променят живота си и да изградят успешно бъдеще.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес