Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво ще каже цветът на ноктите за характера на една жена?

08 септември 2023, 22:22 часа

Не само цветовете на дрехите, но и изборът на ежедневен маникюр могат да разкажат много за характера на една жена.

Нюанси на червеното

Смята се, че любителите на червения маникюр са уверени в себе си, те са ярки и весели момичета. Тяхната откритост и търсене на внимание често привличат весели компании към тях, където те се превръщат в кралици на бала. Без значение на колко години са - на 15 или 86, червените нокти ще кажат всичко, което е необходимо за тях.

Психологията на цвета: Какво ще разкаже за вас любимият ви цвят на маникюра!

От жълто до оранжево

Психолозите класифицират тези, които носят оранжев или жълт маникюр, като енергични оптимисти, които търсят забавление във всяка дреболия. Тези нюанси също говорят за искания и въпроси към другите: светът наоколо трябва да придружава вътрешната динамика на собственика на ноктите. В противен случай просто няма да се впишете в ежедневието, което трябва да бъде възможно най-украсено и тържествено.

Тъмни цветове: синьо, зелено и черно

Енергията на такива цветя е нещо само по себе си. Този тип маникюр често се използва от енергични и силни жени, които са склонни да доминират, като това се отнася не само за личния им живот, но и за кариерата им. Спокойствието и авторитетът стават привлекателни черти в характера на такива жени, но удовлетворяването на техните изисквания е много трудно. „Доверете се, но проверете“ е основният лозунг за тези, които избират наситен тъмен цвят.

Ето какво може да каже цветът на ноктите ви

Блясък

Любителите на искрящия маникюр често са лесни за разговор, но в същото време не са толкова лесни за заблуда. Те се стремят към лукс и комфорт и са алчни за вниманието на другите. Те се интересуват от разговори за ефекта от появата им в позната компания. Обаче обратната страна на „празника, който е винаги с вас“ може да бъде нежелание за разрешаване на сериозни проблеми или слабост и късогледство в трудни ситуации.

Телесни и светли нюанси

Любителите на телесни нокти, както и нюанси на бяло и ванилия, предпочитат да демонстрират уравновесен характер. За тях е важно да балансират съществуването си и да скрият проблемите от личния си живот от любопитни очи. Често тези, които лакират ноктите си в пастелни цветове, предпочитат да планират бъдещето предварително и внезапните обрати са като корабокрушения за тях.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес