Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво е строго забранено да се прави според датата ви на раждане?

26 юни 2024, 19:55 часа

Винаги чуваме какво трябва да се прави с определени категории хора, но какво да не правим, от какво да се страхуваме - не се замисляме толкова често за това. Нумерологът Ирина Лидерман разглежда всяко рождено число поотделно и съставя списък с "антидействия" за хората, родени на различните дати.

Ако това, което правите, не е включено в този списък, всичко е наред. Ако е, трябва спешно да промените нещо. Ето ги и датите:

1, 10, 19, 28

Определено не трябва да си стоите вкъщи. Освен това не е добре да манипулирате и тиранизирате близките си. Тъй като трябва да имате лидерски качества, ваше задължение е да се уверите, че животът ви е възможно най-добре организиран и всички неща вървят възможно най-гладко. Използвайте добре организационните си умения, които определено притежавате.

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

2, 11, 20, 29

Определено не можете да се възмущавате и да се съгласявате за всичко. Това е проблем за много "двойки", тъй като сте твърде мили и емоционални, обичате да помагате на другите и често нарушавате границите си. Научете се да казвате "не", поставяйте себе си на първо място, съобразявайте се със собствените си интереси.

Най-важното за вас е да помагате от състояние на удовлетвореност, находчивост, за да избегнете обидата. Това важи с особена сила за родените на 11-и и 29-и - вие сте учители за другите, трябва да сте внимателни и непременно да предавате знания.

3, 12, 21, 30

По никакъв начин не ви е позволено да създавате хаос и да бъдете в него. Научете се на подреденост от зодиакалния знак Дева. Изградете ред около себе си: изхвърлете боклуците, не задържайте стари емоции и преживявания - това ви е противопоказно.

4, 13, 22

Не можете да работите усилено или по-скоро да орете като вол. Вие сте късметлиите, които получават идеи от Космоса, но за вас е важно, както за никой друг, да можете да си почивате! Включете в графика минути за почивка, не се преуморявайте и ще бъдете щастливи. Откажете се от прекомерния работохолизъм. Специален съвет към родените на 22-ри - трябва да имате мащабни проекти, не пропускайте възможността да се докажете.

5, 14, 23

Вие сте говорители и примерни комуникатори, така опознавате света и се разбирате с другите. Познавайки тази особеност, не можете да си позволите да бъдете неекологични, да манипулирате хората. Това няма да ви се размине, ще трябва да се справите с духовно пречистване.

Какво е нумерологията и как датата ни на раждане ни дава информация за нас и живота ни?

6, 15, 24

За вас чувствата и отношенията с противоположния пол са изключително важни за вас. Съответно не можете да използвате това привличане за егоистични цели, да установявате връзки с женени мъже, да получавате подаръци от тях и да приемате ухажване. Така отслабвате себе си, отдавате енергията си на чуждото семейство. Семейството ще просперира, но вие не. И няма изключения, запомнете това.

7, 16, 25

Това са мъдрите души, които са дошли на Земята, за да я подобрят. Никога не бива да бъдете нереализирани, така ще се противопоставите на божествената си природа и ще получите ненужни изпитания. Така че реализацията е вашето всичко. И няма значение в каква конкретна социална роля ще се осъществи тя. Главното е да цените себе си и да се реализирате според предназначението си.

8, 17, 26

Определено трябва да се научите да печелите пари, така че категорично не ви е позволено да мързелувате, бездействате и да отлагате. Ако не изградите качествени отношения с парите навреме, вашият паричен егрегор ще стане по-"вискозен", ще спре да пропуска енергия лесно, а на тази способност не може да се устои.

9, 18, 27

За вас е изключително важно да осъзнаете себе си. Не бива да пропускате факта, че можете да се занимавате с всякаква дейност от тези, които са били подходящи за всички предишни рождени дати. Но не работете с мотива "има много пари", "това е много", "така съветват родителите". Изключително важно е да намерите дело по ваш вкус и да го вършите с голяма любов, и това ще бъде най-правилното за вас.

13, 14, 16 и 19

Хората, които са родени на тези дати, се нуждаят от повече внимание, отколкото останалите. Определено трябва да работите върху кармичните дългове от минали прераждания със специалист. Те създават дебел ненужен слой между вас и щастливото настояще.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес