Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как ще посрещнат зодиите Нова година, ако празнуват заедно

30 декември 2020, 07:14 часа

Представете си, че различните зодии се събират заедно, за да посрещнат Нова година. Те са 12, така че всички мерки за Covid-19 по отношение на частните партита ще се спазят. Как ли би изглеждало едно такова празненство и с какво би изпъкнала и допринесла всяка зодия, за да стане то незабравимо? Със сигурност сте срещали много подобни забавни приключения по отношение на това как зодиите пътуват заедно, но нека видим как те биха празнували Нова година заедно: 

Раците ще започнат да разпитват близките и родителите си от 1 декември къде и как ще празнуват. Никой няма да е сигурен, което ще влуди Рака. И заедно с Телеца, ще вземат решение просто да наемат къща и да поканят всички. Везната приема поканата като кани още 1 милион хора. Овенът купува адски много алкохол. Стрелецът и Скорпионът се хващат на бас кой ще направи най-добрата баница. Лъвът си накупува различни дрехи, които пробва и закъснява с 1 час за самото парти. Девата носи бордови игри, които да развеселят купона. Близнакът го играе диджей, но не може да избере една песен, която да остави, а постоянно ги сменя. Козирогът започва да изнася реч за трудната минала година, но никой не го слуша. Риби и Водолей пушат на терасата, полуизмръзнали, наблюдават звездите и обсъждат Вселената. Те са единствените, които виждат началото на зарята.

3 ЗОДИИ, КОИТО НИКОГА НЕ ПОРАСТВАТ

Хареса ли ви нашето импровизирано парти с всички различни зодии? Споделете в коментари примерни сценарии, по които вие си го представяте? Мислите ли, че някой зодиакален знак би направил нещо по-различно? 

 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес