Как се държат зодиакалните знаци в семейния живот

12177
Как се държат зодиакалните знаци в семейния живот
Снимка: iStock/Guliver

Звездите са отговорни за качеството на семейния живот. Зодиакалният знак определя не само характера на човек, но и неговата линия на поведение в семейните отношения.

Овен

Овенът заема водеща позиция. За Овните е трудно да се съгласят с неподчинението на партньора, така че кавгите в семействата на Овните не са необичайни. Овните са любвеобилни и отдадени партньори.

Телец

Телецът е прекрасен семеен мъж. Те са лоялни, нежни и много практични в ежедневието. В семействата им рядко има материална криза.

Близнаци

Близнаците предпочитат да избягват всякакви раздори, всички трудни въпроси се решават по мирен начин. Те не обичат да им се крещи, да ги учат за живота или да ги укоряват.

Рак

Раците успяват интуитивно да усетят настроението на партньора, да отгатнат желанията и са готови да жертват щастието си за щастието на любим човек, деца или роднини. Те могат да бъдат много обидени, ако близките хора не оценят усилията им.

Лъв

Пет знака, които издават, че бракът с една жена няма да е успешен

Ето кои са знаците, по които може да познаете, че бракът с една жена няма да е успешен. Сред тях са:  1. Тя има престижна работа ...

Лъвовете могат да бъдат много нежни, отстъпчиви и сладки, но само докато партньорът се подчинява. Веднага щом някой от членовете на домакинството повиши глас, заеме водеща позиция и започне да взема решения сам, Лъвовете се превръщат в истински хищници.

Дева

Всичко в къщата им е на мястото си, което помага да се насладите на комфорта и уюта. Храната е вкусна и най-важното  - здравословна. Винаги можете да се обърнете към тях за практически съвети, да получите подкрепа.

Везни

Дипломатичността и тактът им помагат да постигнат целта си по по-нежни начини, така че в двойка Везните да играят ролята на миротворец. В личните отношения искат да бъдат авторитет за всички членове на семейството. Не могат да управляват парите.

С брак или без брак – ето кои двойки си изневеряват най-често

В днешно време все повече двойки живеят без брак, бащите припознават новородените си бебета при изписване и като цяло все по-рядко срещ...

Скорпиони

Скорпионите изискват стриктно подчинение от партньора и членовете на домакинството. Всички решения се вземат индивидуално, тъй като Скорпионите знаят, че винаги са прави.

Стрелец

Оптимисти по природа, те няма да позволят на никого да бъде обезсърчен и тъжен в семейството. Всичките им неприятности могат да бъдат решени.

Козирог

3-те зодии, които обичат един човек за цял живот

Има хора, които търсят разнообразието в живота и никога не остават с един и същи човек за дълго време. Има и такива, които си мечтаят с...

Козирозите почитат семейните традиции, съпругът храни семейството, а съпругата е пазител на огнището.

Водолей

За Водолеите в отношенията свободата на избора и равенството са важни. Те са в състояние да изградят щастливи и  силни взаимоотношения само в хармонична среда.

Риби

Тази зодия се нуждае от семейство, за да реализира своя потенциал на любов, състрадание и грижа. Представителите на Рибите не целят водеща роля във връзките, те предпочитат да се подчиняват на мъдър партньор, да се грижат за него и да създават хармоничен микроклимат в семейството.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква е причината за тресене на колата при движение?

Какво се случва с тялото ви, ако не правите секс в продължение на една година?

Лятна забрана: Защо не можете да миете колата си в жегата

Защо гледането на телевизия в продължение на дълги часове е вредно за нас

Как се пише правилно: миньор, миниор или минйор

Виц на деня: Кварталното магазинче

Важни признаци, по които да изберем кафе на зърна

Инфаркт от радост: Мъж спечели близо 5 млн. долара в казино в Сингапур (ВИДЕО)

Защо не трябва да вземате важни решения, когато сте под стрес?

Какви скрити ползи ни носи пиенето на кафе без захар

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com