Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как реагира всяка зодия на страха

02 февруари 2022, 23:10 часа

Притеснение и страха са присъщи на всеки човек. Повечето от нас не обичат да говорят за това и се стараят да държат в тайна от какво ги е страх най-много. Едни се страхуват от тъмното, други изпитват ужас от влечуги и насекоми, а трети от това да не бъдат отхвърлени от останалите. Всички те реагират по различен начин на своите притеснения, а причината за това до някъде се свързва и със зодията им. Но ето как реагира всяка зодия на страха?

Представителите на зодия Овен по никакъв начин не показват страха си, но това е така само на пръв поглед, защото вътрешно те са просто ужасени. Ето защо, най-добрият начин да се справят със страховете си е да се изправят срещу тях. 

Телците са смятани за едни от най-силните и безстрашни в зодиака. Истината е, че и те имат своите страхове и за да се предпазят от тях, те рядко излизат от зоната си на комфорт и се стремят да избягват всичко, което ги плаши.

Близнаците се открояват като добри психолози и има дарбата да анализират всичко, което им се случва. Попаднали в капана на собствения си страх, те са способни да си представят най-зловещия и лош сценарий, но също така и бързо могат да забравят за него.

Раците можем да обрисуваме като най-смелите рицари в зодиака. Те обичат да се грижат за своите близки, до такава степен, че биха се изправили и пред най-големите си страхове, за да могат да ги защитят.

Величествените Лъвове също са подвластни на страховете си. Това ги кара да бъдат доста нерешителни в действията си и да не взимат прибързани решения. До някъде са прави, но трябва да знаят, че това не винаги е добра стратегия.

Девите са гениите на аналитичното мислене. Те разглеждат своите страхове от различна гледна точка, анализират страха от дадено нещо и с какво то би им навредило.

Представителите на зодия Везни не крият страховете си. Според тях няма нищо срамно в това, човек да сподели с останалите от какво го е страх и да покаже в какво е уязвим.

Скорпионите също са едни от най-безстрашните в зодиака. Те не се притесняват да се изправят пред предизвикателството да преборят страховете си, защото се доверяват на своята вътрешна сила.

Стрелците са от хората, които не се притесняват от нищо. Това е и причината да не отдават много голямо значение на страха, като нещо, което може да им навреди.

Козирогът е като котката, не обича да пада по гръб и да се поддава на страха. Напротив, той се изправя срещу него с гордо вдигната глава и се стреми да го преодолее.

Водолеите са потайни и не обичат да говорят за страховете си. Напротив, те вътрешно, в себе си ги анализират и се стараят да се справят сами с тях.

Рибите смятат, че могат да се справят с всеки проблем. Те имат пълно доверие в себе си и смело, без притеснение се изправят срещу страховете си.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес