Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как флиртуват зодиакалните знаци

08 април 2021, 08:20 часа

Как можете да разберете от вашите разговори и действия, че те флиртуват с вас?

ОВЕН

Той е активен във всичко, а що се отнася до флирта, тогава трябва да търсите равен на Овен. Овенът се проявява като отговорен и приятелски настроен човек. Неговите оръжия са чувство за хумор и лидерски качества. Трудно е да се устои, ако Овенът знае какво иска. Флирт няма да остане незабелязан.

ТЕЛЕЦ

Откритостта и праволинейността, с които Телецът започва да действа, очарова и привлича вниманието. Той обича романтични срещи, подарява цветя, може да гледа в очите дълго време със специална нежност.

БЛИЗНАЦИ

Те обичат да държат всичко под контрол. Обичат да изненадват. Първо мислят, после действат. Като правило това са едни от най-ярките представители, които са в състояние да завладеят за възможно най-кратко време.

РАК

Лекотата, с която Ракът „влиза в битка“, е много благоприятна за комуникация. Те не обичат да натискат и настояват, за тях е важно момичето да се чувства комфортно. С чувство за хумор Раците се справят добре, знаят за това и го използват!

ЛЪВ

С Лъвовете всичко е много просто. Няма да се скриете никъде от неговата атака. Ако представителят на този знак ви е харесал, тогава близкото бъдеще е предопределено. Той ще бъде упорит, красив, енергичен, прекрасен, пламенен, весел, пълен с идеи!

ДЕВА

Скромният характер не позволява на Девата да действа упорито. Те са меки и действията им ще съответстват на това. Ненатрапчиво, но искрено ухажване ще остави специална следа с романтичен аромат в сърцето ви.

ВЕЗНИ

Ще се съмнявате до последно: какво иска той? Флиртува ли или е просто такъв с всички? Флиртът на Везните е „на ръба на приятелството“.

СКОРПИОН

Много зависи от това каква е крайната цел на Скорпиона. Ако наистина се е влюбил и иска да плени момиче, той ще се покаже на първо място героично. Всяка стъпка ще има цел - да демонстрира сила, интелигентност, доброта.

СТРЕЛЕЦ

Безкрайно активен. Те са в състояние да прилагат хитрост, мъдрост и всичко друго. Стрелецът ще ви обгради с грижа, внимание, много чести обаждания, ще бъде възможно най-близо.

КОЗИРОГ

Във всяко малко нещо ще видите най-концентрирания Козирог, който усърдно ще носи чадър над вас или ще отваря вратата на колата пред очите ви.

ВОДОЛЕЙ

Те обичат да „превземат с интелект”. За Водолеите статусът е важен, атмосферата е важна, подробностите са важни. Ето защо те по всякакъв възможен начин ще се открояват от тълпата, за когото и да изберат.

РИБИ

Те не обичат дълги ухажвания. Предпочитат откровеност и прямота. Рибите флиртуват с вас, ако между вас започнат да се появяват откровени разговори. Обикновено Рибите не губят време за нищо празно и не го пускат в душата.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес