Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да изберете цветовете в дома, според зодията

24 декември 2021, 11:00 часа
Реклама

Всеки знак от зодиака има свои собствени цветове. За хармонична атмосфера у дома можете да направите интериора в подходящите  за вашата зодиа нюанси. Обикновено цветовете отразяват елемента, към който принадлежи знакът – огън, вода, въздух или земя. Разбира се, не е нужно да следвате препоръките на хороскопа, ако изобщо не харесвате този цвят. Това само ще ви дразни допълнително.

1.            Овен

Овенът е енергичен и страстен знак. Червеният цвят е олицетворение на неговата природа. За Овен са подходящи и горчични, оранжеви тонове, от които лъха топлина. Можете да разредите тези активни цветове с нещо неутрално, като сиво.

2.            Телец

Телецът предпочита дискретния интериор. Въпреки това, планетата Венера, управляваща този знак, обича да обгражда себе си и близките си с топлина и комфорт. За Телец, изберете пастелно розово и зелено. Те ще бъдат на мода през 2022 г.

3.            Близнаци

Приключенски настроените Близнаци обичат ярките нюанси. Животоутвърждаващото жълто се счита за най-добрия цвят за този знак. Можете да боядисате стените в лимонов нюанс или просто да добавите ярко жълт декор към стаята, съветва порталът Elle Decoration.

4.            Рак

Този знак обича спокойните тонове, предизвикващи размисъл. Неутралната основа може да се разреди със сини и сребърни декорации, напомнящи блясъка на водата на слънце.

5.          Лъв

Енергичните лъвове се характеризират с топли нюанси на оранжево и жълто. Освен това, тази зодия обича лукса и активния, креативен декор. Няколко златни акцента или странни произведения на изкуството ще бъдат особено полезни.

6.        Дева

Девите се нуждаят от оазис на спокойствие, където да си починат от суматохата. Използвайте бежови, кафяви или тъмнозелени нюанси, за да създадете спокойна атмосфера.

В навечерието на Нова година си струва да използвате съветите на китайския хороскоп за украса на коледно дърво. Идната година ще бъде белязана от Водния тигър. По-добре е да украсите коледната елха в морски нюанси или поне да добавите блясък. Независимо от стила, в който планирате да украсите елхата, има няколко съвета как да привлечете късмет през Нова година с помощта на вечнозелена красавица, но за това друг път.

Важното е всеки да се чувства добре по време на оразниците и да се наслаждава на компанията на приятни хора около себе си.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес