Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жертва или майка: 5 типа жени, които не са застрашени от самотна старост

29 октомври 2020, 15:56 часа

Тези представители на нежния пол по различни причини не рискуват да останат неженени.

Жертва или майка сте вие. Каква е избраницата на сърцето ви. Предлагаме ви да научите за тези пет вида жени, които не са застрашени от самотна старост.

Съдбата на всеки човек е индивидуална

На някои им е отредено да открият любовта на живота си у съседа на училищната пейка, други да намерят „същото“ след няколко неуспешни опита.

Всяка жена има свой собствен път, но има няколко типа, които определено няма да останат сами в напреднала възраст.

Жената, която има късмет да намери своята сродна душа

От първостепенно значение е да се отбележат онези изолирани случаи, когато съпрузите успяват да открият половинките си един в друг. Те, също не живеят без скандали, разбира се, но са женени от дълги години, защото са обвързани с най-истинското чувство - всепоглъщаща любов.

Жената в този съюз се грижи за съпруга си и децата. Мъжът има взаимни чувства към нея и просто не му идва на ум да я напусне.

Жена майка

Жените от този тип обичат да контролират, доминират и подчиняват всичко, а съпрузите им са готови да завладеят. Обикновено в тази двойка съпругът е бивш „син на мама“, който по-късно вижда в жена си „втора майка“. Важно е да се каже, че и двамата партньори са напълно доволни от положението си и живеят дълъг живот заедно.

Прощаваща съпруга

Тази жена е просто божи дар за лошия съпруг, тя е готова да търпи всички негови лудории, дори лъжи и предателства. Такъв брак почива само на безкрайното, разрушително за самото й търпение жена и „използването“ на нейното положение като съпруга.

Жената, която се страхува патологично от самотата

Жена от този тип е готова да свърже живота си буквално с всеки мъж, на който й предлага ръка и сърце. Тя не подхожда избирателно към въпроса за брака само защото самият факт на присъствието в живота на мъжа и печатът в паспорта, като гаранция, са важни за нея, а не да остане сама.

Жена в късен брак

Бракът на такава жена не е първият за нея, може би дори не е вторият в живота на представител на по-слабия пол. Но именно в късния съюз с мъж тя намира своето „сигурно убежище“, което вече не е готова да замени за нищо. Освен това, тази връзка кара всеки от съпрузите да се почувства отново млад и влюбен и малко хора ще са готови да се откажат лесно от тези чувства.

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес