Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Изглеждате безвкусно: 4 поли, които ще развалят всяка визия

11 април 2023, 08:20 часа

Не всяка жена има време да следва бързо променящите се модни тенденции. Време е да прегледате гардероба си и да видите полите, които имате. Трябва да се отървете от някои модели и да им намерите подходящ и стилен заместител.

Поли от фин плат

Тънките плетени поли изглеждат натруфени и евтини. Те трябва да останат в миналото. Факт е, че такива модели не са съвсем универсални. Първо, трудно е да ги съчетаете с обувки и "топове", за да изглеждате повече или по-малко интересни. И второ, нито пуловер, нито риза, нито тениска не могат да бъдат пъхнати в такива поли - в корема или талията ще се появят допълнителни гънки. По-добре е да изберете дебела пола от туид или памук.

Тесни кожени поли

Дрехите ви трябва да са удобни. В тясна кожена пола ще бъде трудно да се движите. Освен това не винаги е лесно да изберете подходяща блуза, за да не изглеждате предизвикателно. Това не означава, че трябва напълно да се откажете от кожените поли. Достатъчно е да изберете друг модел. Добър вариант е плисирана кожена миди или макси пола.

Поли с пеплум

Преди няколко години този модел беше на върха на популярността, но не и днес. По-добре извадете пеплум полата в най-далечното чекмедже на гардероба и я заменете с пола тип молив с цепка. Подобни варианти отново са на мода, пише TheGirl.

Плетено мини

През пролетта искате да хвърлите топлите дрехи и да облечете минипола. Но и тук трябва да внимавате. Не с всеки модел ще изглежда спретнат и невулгарен. По-добре е да се откажете от мини трикото и да попълните гардероба с опция от плътен деним. Освен това дънковите поли днес са по-актуални от всякога.

Сред многобройните модни стилове поли е важно да изберете такъв, който не само изглежда подходящ и пасва на фигурата ви, но и ще бъде подходящ за възрастта. За жени от всяка възраст има модели, които ще подчертаят красотата, стила и елегантността и ще изглеждат особено добре.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес