Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Истинско приятелство: Съвместимост по зодиакални знаци

24 септември 2024, 14:00 часа

Казваме ви кое приятелство ще се окаже най-силно от астрологична гледна точка.

Овен

Представителите на Овен ще се радват най-много на общуването със също толкова ярки и енергични Лъвове и Стрелци . Те определено няма да се отегчават един от друг, винаги ще бъдат на една вълна и ще имат едни и същи цели. Добри ще са отношенията им и с интелектуалните Близнаци и Водолей . Особено ако работят заедно или често са в един екип. Също така много астролози съветват Овните да поддържат като приятели или поне добри познати разумни и мъдри хора Телец , които са в състояние да успокоят бурния си темперамент в подходящия момент и да изслушат всичките им проблеми.

Още: 5 характеристики на добрите приятели

Телец

Телецът се чувства удобно в компанията на земни знаци като него, Козирог и Дева, които имат подобни черти на характера. Основното е, че в момента на приятелство те имат общи интереси и теми. В противен случай бизнесдама и жена, посветила живота си на семейството си, едва ли ще могат да станат най-добри приятелки. За представителите на това съзвездие е важно да имат приятел Риби , който да ги развесели в трудни моменти. А също и приятел на Овена , който знае как да инструктира и мотивира за пари и успех.

Близнаци

Родените под съзвездието Близнаци винаги ще оценят да се запознаят с представители на собственото си съзвездие, както и с Водолей и Везни . Заедно вероятно ще пътуват или просто ще излизат с хора. Благоприятно е и приятелството на този знак с темпераментния и светъл Овен . В този съюз, разбира се, Овенът ще води, но Близнаците ще се научат от него на решителност и ще станат по-уверени в себе си. Има възможност за добра комуникация с Лъвовете . Но само ако и двамата са в един и същи социален кръг и няма конкуренция между тях.

Още: На лошо е: 7 неща, които не трябва да давате назаем дори на близките си

Рак

Раците са много уязвими натури. Те могат да общуват добре с другите, но не всеки ще бъде допуснат в техния свят. Но след като се сближат веднъж, представителите на това съзвездие ще бъдат верни на приятелството през целия си живот. Според астрологията, дълбоките и консервативни Деви ще могат да споделят своите интереси . Раците също могат да изградят отлични отношения с Риби, които ги разбират и са подобни на тях . Те винаги ще могат да се изслушват и насърчават взаимно в онези моменти, когато съществуващите преживявания на други хора изглеждат глупости. Възможен е и съюз между Раци и Скорпиони. Но при условие, че запознанството им е свързано с някакво интересно събитие и е проверено във времето.

Лъв

Лъвовете могат лесно да се сприятеляват с всичките 12 знака на зодиака (включително хората от тяхното съзвездие). Въпреки това, същите огнени Овен и Стрелец ще могат наистина да разберат техния характер. След като се срещнат веднъж, те няма да се оставят един друг и винаги ще могат да намерят теми за разговор, дори ако техните професии и хобита са напълно различни. Има шансове Лъвът да създаде приятелство за векове с Близнаци и Везни. Само тук е важно темпераментният Лъв да не потиска познатите си и да се държи по-сдържано. В противен случай, като обидите чувствата на въздушните представители на съзвездието, можете да попаднете в черния списък.

Още: 5 важни правила, ако половинката ви е много чувствителна

Дева

Представителите на Дева ще могат да се споразумеят с Телец и Козирог дори и в най-трудните ситуации. Особено ако работят в една компания и имат еднакви планове за живота. Този знак също е удобен в общуването с по-интуитивните и чувствителни Скорпиони. В този съюз и двамата ще се изслушват един друг и в това отношение ще намерят правилното решение на всеки проблем. Също така е важно да се отбележи, че много често Девата е привлечена от родените под съзвездието Близнаци. Може би защото виждат в тях качествата, които им липсват в самите тях – непредсказуемост и жизнерадост.

Везни

Везните никога няма да скучаят, когато общуват с едни и същи въздушни знаци - Близнаци и Водолей . Заедно вероятно ще обсъждат теми, които само те разбират. Също така, тези хора ще могат да станат най-добри приятели със Стрелец, който ще ги зареди с енергия и ще ги мотивира не само да мечтаят, но и да действат. За съжаление, Везните понякога могат да бъдат много мързеливи и пасивни. Има и шансове за отличен съюз между тези хора и Лъвовете. Но при условие, че са готови да се приемат такива, каквито са.

Скорпион

Родените под съзвездието Скорпион са много взискателни към хората, така че да се сприятеляват с тях не е толкова лесно, колкото изглежда. Само представителите на зодия Риби могат да си затварят очите за тяхното понякога твърде директно разположение. Тези хора също могат да станат най-добри приятели с Раците. Но при условие, че последните се движат в едни и същи кръгове и не са твърде затворени с тях. Възможен е и съюз на Скорпион с хора, които са тяхната противоположност - Дева и Козирог. Те ще се допълват взаимно и ще споделят най-дълбоките си тайни.

Стрелец

Стрелецът ще може да създава приятелства за векове с подобни Овен и Лъв . И трите знака принадлежат към елемента огън и имат сходни възгледи за живота. Връзката между представителите на това съзвездие и Везни може да се развие успешно, защото определено няма да има конкуренция между тях, но те винаги ще могат да се разбират и подкрепят. Също така има шанс Стрелецът да се интересува от общуване с интелигентни и начетени Водолеи. Особено на толкова близките им философски теми.

Козирог

Родените под съзвездието Козирог лесно се разбират с хората, но не отварят душата си за всеки. При тази ситуация Девите, които приличат на тях по този начин, могат да станат техни най-добри приятели . Козирозите също ще се чувстват удобно да говорят на лични теми с винаги дружелюбния, но приземен Телец и чувствителните и интуитивни Риби. Има възможност за приятелски съюз със Скорпион, ако той не потиска Козирога, който е уязвим в дълбините на душата си.

Водолей

Родените под съзвездието Водолей са животът на купона, винаги са весели и при желание могат да намерят общи теми за разговор с всеки знак от Зодиака. Но особено ще запомнят срещи с Везни и Близнаци, които също се интересуват от почти всички области на живота. Също така, според астрологията, Водолеите ще обичат да бъдат приятели с ярки и независими Овен и Лъв, които ще могат да влязат в дискусия с тях, но не и да се карат.

Риби

Рибите могат да направят различни впечатления у другите: на едни могат да изглеждат невероятно дружелюбни, на други - затворени и необщителни. Изглежда, че тези представители на знака сами избират приятелите си и най-често са привлечени от хора от същата водна стихия като тях - Раци и Скорпиони. Когато общуват, те се разбират перфектно. Рибите може да бъдат привлечени и от земни, но общителни Телец и Козирог, които ще допълнят чертите на характера им и ще ги научат да се ръководят не само от чувствата, но и от логиката.

 

 

 

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес