Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Имаш ли кармични отношения с гаджето си?

12 юли 2022, 06:45 часа

Чудите ли се какво са кармичните взаимоотношения? Знаете ли как да ги разпознаете?

Не говорим за съвършена връзка или за сливане на сродни души. Кармичните взаимоотношения са нещо поучително, полезно и дори - лечебно.

Никой от нас не е съвършен, дори и кармичните взаимоотношения не са безоблачни и гладки. Такава връзка може да бъде разгледана като контакт на сродни души, само че далеч не представлява хармонично събиране на двете половинки.

Представяме ви шест признака за романтична връзка с кармичен урок, останал за заучаване от миналото.

​1. Страхотна близост

Още когато видите този човек за първи път се чувствате така, сякаш познавате този човек от преди. Чувството е придружено най-вече от приятни емоции. Това чувство дори понякога плаши хората и те не винаги му се оставят.

2. Буря от чувства

Ако връзката ви е хармонична и романтична, но има кратки паузи, в които сте в ужасни отношения, които отминават бързо, може да сте сигурни, че имате кармична връзка. Този тип връзка е една непрекъсната нишка от възходи и падения.

3. Море от разочарования

Ако сте уморени от разочарования и смятате, че вашия партньор не ви разбира, вероятно сте в кармична връзка, чиято цел е да ви помогне да израснете духовно.

4. Зависимост от партньора

При кармичните взаимоотношения често се случва така, че партньорите са склонни бързо да станат зависими един от друг. По необяснима, странна причина постоянно се страхувате да не избухне половинката ви, да не се разпадне връзката ви. Когато има конфликт, независимо кой го е провокирал, и двамата се стремите към помирение, тъй като връзката е толкова силна, че вътре в себе си добре знаете, че трябва да останете именно с този човек.

5. Канализиране на енергията

Колкото и да се стремите да останете практични, постепенно ще се предадете на силата на желанието да посвещавате на тази връзка цялата си енергия и време. Не е трудно също така да се предвиди, че паденията и възходите, недоразуменията, разочарованията и взаимната зависимост ще опустошат енергийни ви и емоционални ресурси в дългосрочен план. Възможно е такава връзка да се превърне в токсична – ако това се случи, направете си равносметка и имайте благоразумието да си тръгнете.

6. Както често казваме „пито-платено“

Не бива да пропускате момента, в който вече е време да сложите край на вашия поучителен романс. С края на кармичната връзка вие преминавате на следващото ниво! Желанието да сте заедно на всяка цена, да си прощавате всичко, дори и непростими неща, в един момент ще изчезне – това е времето, в което и двамата трябва да продължите напред и да не забравяте уроците, които сте научили във времето, в което сте били заедно!

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес