Ето какъв домашен любимец подхожда на всяка зодия

2785
Ето какъв домашен любимец подхожда на всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Вземането на решение за домашен любимец не е лесна работа, тъй като не става въпрос само за игра и гушкане с тях през цялото време. Те трябва да съответстват на начина ви на живот и личността ви, за да бъдат приятелски настроени с вас. Често погрешно избираме домашен любимец, който не върви добре със семейството ни и след това трябва да го дадем на някой друг. Вижте тук какъв домашен любимец ви подхожда, според зодията ви:

Овен - кученце

Хората от зодия Овен са смели, страстни и силно енергични. Те обичат да общуват много с хората. И така, енергично и игриво кученце би съответствало най-много на страстната им личност, тъй като кучетата също искат много внимание.

Телец - Хамстер

Телците са приземени, зависими и малко мързеливи. Те искат животно, което да е гушливо, но не се нуждае от много поддръжка. Така че, хамстер би бил добър за тях. Те са сладки, пухкави и лесни за обгрижване.

Близнаци- Папагал

Хората от тази зодия обичат да мислят и да говорят постоянно. И много обичат животните. Папагалът е чудесен вариант за тяхното отглеждане. Те са не само интересни и интелигентни, но и ще говорят постоянно с вас.

Рак- Таралеж

Всеки силно енергичен домашен любимец не е добра идея за Рака, защото и той е много емоционален. Така че, сладък и малък таралеж може да бъде добър домашен любимец за Раците. Те са много добри и в компания.

Лъв- Котка

Обичате да бъдете винаги в центъра на вниманието и заобиколени от екзотични неща. Така че, котка, особено бенгалската котка би била добра за Лъвовете, защото те също могат да привлекат вниманието на всички с външния си вид.

Дева - Рибки

Представителите на този слънчев знак са силно организирани и перфекционисти. Те обичат да поддържат нещата чисти и чисти. Така че кучето или котката никога не биха били добър избор за тях, тъй като правят много бъркотия. Девата би си взела риба, която може да бъде чудесен спътник, без да прави бъркотия.

Везни - заек

Везните обичат да бъдат заобиколени от красиви неща. Така че, те винаги ще искат домашен любимец, който да привлече вниманието на всички. Но те винаги искат да гушкат приятелите си домашни любимци много. Така че, сладък и пухкав заек е най-подходящ за Везните.

Кой е най-подходящият любимец за всяка зодия?

Отглеждането на домашен любимец е отговорно решение, а също така и самият избор на животинче за питомец. Когато си търсим домашен прият...

Скорпион - Змия

Вие сте мистериозен, емоционален и имате тъмна страна точно като змия. Можете да оцените мистериозната природа на змията само с отчетливата красота на това влечуго.

Стрелец - По-стара котка

Световният пътешественик на всички зодии, Стрелец би искал домашен любимец с много ниска поддръжка, който изобщо не изисква внимание. Така че, по-възрастната котка е най-подходяща за вас въз основа на вашите черти.

Козирог - морско свинче

Какъв домашен любимец е подходящ за всяка ЗОДИЯ?

Домашните любимци носят много щастие и изпълват дома с уют, който не можете да постигнете с нищо друго. Всяко животно си има характер, ...

Хората от този звезден знак са много трудолюбиви, но и много търпеливи. Така че те могат да осигурят на своите домашни любимци грижите и глезотията, от които се нуждаят, за да се хранят. Така че, можете да осиновите морско свинче.

Водолей - Птици

Искате домашен любимец, който е уникален като вашата личност. Искате вашите домашни любимци да бъдат по-интелигентни, а не сладки и по-малко нуждаещи се. Вземете си птици, които са интелигентни и интересни.

Риби - по-старо куче

Рибите са много емоционални, така че се нуждаят от домашен любимец, който да разбира емоциите им. Добре обученото и пухкаво по-старо куче е чудесна възможност да се гушкате през цялото време.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com