Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Двойките зодиакалните знаци, които нямат бъдеще

18 декември 2021, 08:15 часа

Няма значение колко са красиви или умни. Връзките с представителите на тези зодии рядко са щастливи.

Овен: избягвайте Рак

Вие сте твърде прями и склонни да казвате необмислени неща, а Ракът мрази това. Това е емоционален знак и той никога не знае какво ще кажете, когато има нужда от подкрепа.

Вие сте в състояние да разобличите всяка измама на Рака, а нуждата му от постоянна комуникация само ще ви дразни.

Телец: Избягвайте Стрелец

Комбинацията от тези два знака може да доведе до истинска сапунена опера. Телецът е упорит, а Стрелецът е спонтанен и вероятността да се преодолее тази огромна разлика е изключително малка.

Близнаци: избягвайте Дева

Не че на Девите им липсва интелигентност и духовност, за да общуват добре с вас. Проблемът е, че емоциите и мислите им са твърде затворени, докато вие винаги казвате това, което мислите. Близнаците се чувстват добре в компания, а Девите просто са твърде тихи и затворени в себе си.

Рак: избягвайте Водолей

Не знаете как да скриете чувствата си, колкото и да се стараете. Ракът е състрадателен емпат, който вярва, че всички хора трябва да бъдат такива. А Водолеят, напротив, не обича емоционалните изблици. 

Лъв: избягвайте Овен

Живеете, за да бъдете център на внимание. Овенът обича конкуренцията твърде много, за да ви го позволи. Той ще се състезава с вас във всичко, а победата над вас няма да му донесе никакъв дискомфорт.

Дева: избягвайте Рак

Можете да бъдете много критични и не само към себе си, но и към другите хора. Това може да доведе до големи проблеми с Рака, когато му давате съвет или го критикувате конструктивно.

Везни: избягвайте Скорпион

Харесва ви, когато връзката е в хармония и всичко върви гладко. Вашата цел е да избегнете развитието на конфликтна ситуация на всяка цена. Скорпионът пък обича драмата, силните емоции и безграничната страст.

Скорпион: избягвайте Лъв

Тези знаци имат твърде общо. Вместо да се съгласявате за всичко, винаги заемате противоположни страни. Скорпион и Лъв са харизматични и страстни, но това не им пречи да се състезават помежду си, докато някой не падне на колене.

Стрелец: избягвайте Козирог

Чувствате се свободни като птица, а това не е подходящо за Козирог, който обича да контролира. Този знак не разбира вашия номадски начин на живот и ви смята за глупав.

Козирог: избягвайте Овен

Въпреки че двамата сте много трудолюбиви и усърдни, Овенът се дразни от вашата педантичност, защото не му остава време за това. Той живее в настоящето и винаги е готов за приключения, така че не обича да чака.

Водолей: избягвайте Телец

Имате много неспокоен характер. Телецът, от друга страна, обича стабилността. Той също не е склонен да променя нещо, ако всичко работи добре. Тази зодия не е достатъчно гъвкава и отворена към вашите идеи.

Риби: избягвайте Водолей

Въпреки че на пръв поглед изглежда, че сте създадени един за друг, за Водолеите е трудно да се справят с емоциите ви. Имате нужда от някой, който винаги ще бъде готов да ви изслуша и който се интересува от всичко, което се случва в живота ви.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес