Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 2 юни

01 юни 2016, 20:36 часа

Овен

През този дене възможно да имате проблеми със събирането на информация. Вероятно ваш колега ще се опита да я укрие от вас. Не бързайте да се ядосвате. Ще научите истината по неочакван начин.

Телец

Този четвъртък ще имате толкова много енергия, че ще ви е трудно да решите с какво точно да се занимаете. Най-добре се насочете към творческа дейност, може да рисувате заедно с децата си или да посетите изложба.

Близнаци

През този ден, най-важни ще са въпросите, свързани с дома и семейсвото. възможно е да ви притеснят трудности. Не се плашете – ще се справите и дори ще проявите завидна дисциплина, с която ще може да се гордеете.

Рак

На този ден настроението ви ще е на ниво. Ще сте весели и общителни, но рискувате да се подадете на слабостите си и да се оставите на течението. Преценете добре дали може да си го позволите.

Лъв

Днес ще сте особено проницателни и дори ще имате способността да насочвате останалите. Умението ви ще е подкрепено от знанията и опита, които сте натрупали до момента. Опасността ще ви привлича.

Дева

През този ден имате волята и силите да вземете нелеко решение. Най-вероятно то ще е свързано с пари или с дома ви. Ще ви водят духовните причини – не се страхувайте да бъдете благородни.

Везни

През този ден е твърде вероятно да се сблъскате с проблеми и тревоги. Добрата новина е, че ще посрещнете препятствията достойно и в крайна сметка всичко ще приключи добре.

Скорпион

Днес за вас ще е най-добре да посветите деня на спорта и на физическата активност. Ще трогнете близките си с великодушието и съчувствието си.

Стрелец

Този ден е предназначен за хармония. Душевното ви състояние ще допринесе за щастието в дома. Близките ще разберат още веднъж какво щастие е да са до вас. Всичко ще е в унисон с мислите и желанията ви.

Козирог

Възможно е да ви измъчват ви терзания и да търсите отговорите на въпроси, които не са леки. Не си мислете, че светът е свършил. Изчакайте търпеливо- времето ще даде отговора.

Водолей

Денят може да ви донесе конфликти с хората, които ще срещнете. С някои може дори да стигнете до агресивно поведение. Най-добре останете у дома или не участвайте в спорове.

Риби

Днес сякаш ще вървите срещу самите себе си. Ще се палите от нищо и дори ще звучите празнодумно, което не е характерно за вас. Ако не искате да развалите отношенията си с партньора, най-добре си останете у дома.

 

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес