Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Часът на раждането има отпечатък върху характера и съдбата на човека

11 март 2021, 11:30 часа
Реклама

Времето, в което сте родени, често определя основните ви личностни черти, поведение, лични предпочитания и др. Влиянието на всяка планета е най-силно в определен момент.

24:00 - 02:00, планета Меркурий

Те са благословени с любопитство, което помага за справяне с трудни въпроси в работата и ученето, но същевременно разваля живота на другите.

02:00 - 04:00, планета Венера

Тези хора не се спират пред трудностите, ако целта е поставена, те ще я постигнат дори с цената на собственото си здраве.

04:00 - 06:00, планета Марс

Хора с волеви характер. Те винаги се стремят да заемат ръководни позиции и не признават и най-малкия намек за ограничаване на свободата..

06:00 - 08:00, планета Нептун

Хора с деликатен характер. Те са чувствителни и уязвими, често се затварят в себе си. Те са с богато въображение, зад което се крият от суровия свят. Често постигат успех в изкуството.

08:00 - 10:00, планета Уран

Те имат харизма. Тяхното призвание е изцелението на душата и тялото. Такива хора са незаменими в обществото и винаги са готови да се притекат на помощ.

10:00 - 12:00, планета Сатурн

Те истински политици и общественици. Имат силен характер и воля, не са склонни към спонтанни действия и преминават през живота премерено, придобивайки репутация и авторитет.

12:00 - 14:00, планета Юпитер

Те лесно се сближават с хората и имат обширен кръг от познати. Хората на Юпитер се стремят напред със забележителна упоритост.

14:00 - 16:00, планета Плутон

Те са активни и винаги се стремят да постигнат целите си. В младостта им липсва степен на гравитация и рационален подход към живота.

16:00 - 18:00, планета Венера

Притежават чувствителност, нежност и чувство за такт. Романтични са и са склонни към идеализъм. Стремежът да намерят истинска любов често е основна цел в живота им.

18:00 - 20:00, планета Меркурий

Меркурий дава на хората устойчивост. Те са готови да отидат докрай, независимо от всичко. Те често се стремят да решават проблемите на своите познати, забравяйки за собствените си приоритети и личния живот.

20:00 - 22:00, планета Слънце

Те буквално се наслаждават на важността си и често попадат на ласкателства. Лесно намират общ език с другите и се включват в обществени дейности, достигайки висоти в кариерата си в изкуството или политиката.

22:00 - 24:00, планета Луна

Философи, които се стремят да постигнат вътрешна хармония. Късно започват да търсят позиция в обществото и кариерно израстване. Бавно се установяват, създадат силни семейства и през зрелите си години придобиват независимост във всичко.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес